Mă,să știi că oricine se poate face rapper, cu câteva condiții :
1. Să ai oarecum voce - una plăcută, nu atunci când deschizi gurița să trimiți toți spectatorii în spital.
2. Să ai talent. Să știi să compui piese frumoase, care exprimă ceva... părere personală asupra a ceva sau ceva din viața ta care te-a marcat, etc.
3. Să reușești să transmiți sentimente din ceea ce compui.
4. Să ai cursivitate, să știi să reciți cum trebuie; cu alte cuvinte, să nu ți se îmbârlige limba în gură.
Cam asta e. Baftă!
4lex,lasă că știu eu ce spun.
Cred că am cea mai mare experiență cu rapperii dintre toți de pe site.
Așa că ăla care a dat stupid și nefolositor să se ducăăă unde-l trimit eu. Nemenționabil UNDE.
Nici nu mă oboseam dacă știam ce oameni sunt pe-aici.
Stii, multi au. Dar si alti multi nu. Daca ai niste versuri bune si te filmezi si te pui apoi pe youtube, cine stie ce devii peste noapte. Ma rog.Bafta.
Poi avand in vedere ca trebuie sa reciti/canti/intonezi niste versuri ar fi indicat sa ai o voce cat mai placuta. un timbru bun
Nu, cum imi zicea mama parca recita.Deci nu trebuie doar sa stii sa canti dar ca si cum ai citi.
Nu neaparat ...important este sa ai mesaj si sa convingi lumea prin beat(negativ)... trebuie sa ai putina vocatie dar se poate rezolva prin programe pe calculator de modificare a vocii .Sau in cazul vocii poti s-o faci mai groasa prin fumat sau sati "bagi pe gat" gheata.
EvilBite, nu trebuie sa stii sa compui piese... daca poti sa canti bine, vin oameni cu texte pentru tine + ca iti aduc colaborari, nu ma invata tu pe mine
Hey.nu luati primul meu raspuns ca fiind doar amuzant.tot ce am zis este adevarat
aaaa.prietene, nu vreau sa fiu insistent dar ai promis ceva pentru un raspuns cat mai complet...
costynel2000 întreabă: