Daca am ciocolata pot manca zilnic cateva bucatele, dar ma pot si abtine atunci cand vreau; Cel mai mare viciu este insa internetul fara de care nu as mai putea trai si sa va spun si de ce : pentru ca asa il pot vedea si auzi zilnic pe nepotelul meu din departari doar de mine stiute si pe care as dori ca orice bunicuta sa il pot strange la pieptu-mi. Mai este ceva timp insa, pana o sa o pot face ca deh, trebuie sa plec in alt continent si nu prea imi este la indemana acum... El este universul meu si ma bucur cand vad ca este sanatos, ca mananca si se joaca si ca ii cresc multi dintisori. Mare minune ca pot cu bani putini sa il ascult si sa il privesc cum se joaca ore intregi, caci altfel nu mi-ar fi fost cu putiinta; de la el nu ma pot abtine, nicicand. Lucien.
Bună.
De la plimbările în aer liber, de a iubi persoana de lângă mine, etc.
Pa, pa.
Sincer, de la putin dulce in fiecare zi. Dar vreau sa lucrez sa nu se mai intample asa.Pentru mine ciocolata si ceva dulce e ceva irezistibil
Nu ma pot abtine de la orice cu ce sunt obisnuit sau imi place(televizor, calculator, ascultat muzica, dulciuri, inghetata, prajituri, alune).
Cand cineva zice un banc foarte reusit si haios, nu ma pot abtine sa nu rad.
Si nu ma pot abtine sa nu raspund la aceasta intrebare
S-o consider pe soacra mea prefacuta, rea, un pic tzata cititoare de can-can, libertatea si click si privitoare de otv si rauvoitoare
De la cafea, mai ales dimineata cand imi trebuie vreo 2-3 cesti ca sa ma trezesc, de la fumat, mai ales cand sunt stresat (e de rau, stiu)
Pai.nu pot sa nu ma gandesc la iubitul meu
sau...nu pot sa nu ascult o melodie pe zi
De la a asculta muzica, de la a schita desene la spatele caietului in timpul temelor la mate ( sunt prea plictisitoare si stresante ), de la a contrazice pe cineva care este absolut evident ca nu are dreptate, de la a spune ceea ce cred si de la a lua o gura de cola cand am ocazia xD
Sa ascult Katy Perry si sa-i critic pe cei care spun ce a spus si @cristianorudi7.Cristiane, n-ai treaba, sti tu, sa faci ?
Buna! calculator si mai alesss guma ...nu ma pot abtine mestec intruna guma fundA?
Nu ma pot abtine sa nu cant, sa nu dansez, sa nu ma uit la tv, sa nu critic , sa nu vorbesc, sa nu stau pe Iphone, etc.
Mai multe
Dar cel mai tare nu ma pot abtine sa nu respir
De la "a lua la misto" pe cei care m-au suparat... e un sentiment placut si dat dracu
PS: nu incercati asa ceva acasa
Bellicous întreabă: