| danin9 a întrebat:

De la o anumita varsta am inceput sa am des DEJAVUURI, lucruri pe care stiu sigur ca in viata asta nu le-am facut dar imi amintesc dupa ce am facut un lucru sau mi s-a intamplat ceva ca am mai trait aceeasi experienta identic. Carui fapt i se datoreaza acest fenomen?

4 răspunsuri:
| FraNNNkie10 a răspuns:

Niciunui fapt, e pur si simplu un deja-vu. Ai visat imaginea respectiva si ti se intampla in viata reala happy same ***.

| OnuOnulică a răspuns:

Daa si mie mi s-a intamplat stai linistit e normal.

| PanaceuUniversal a răspuns:

Exista o teorie a universurilor paralele! Fiecare alegere pe care o ai de facut are ca rezultat unul din doua universuri, celalalt nefiind valabil pentru actuala ta fiinta.

Se spune ca deja-vu este de fapt o privire catre un univers paralel in care o decizie coincide cu o decizie din acest univers.

Dar... e doar teoriehappy

| SteveAx a răspuns:

Este ceva legat de subconstient. Unele imagini sunt proiectate in minte, imagini care urmeaza sa se intample, acestea fiind 80% similare cu realitatea. Creierul secreta o substanta formata din elementele neuronului, facandu-le sa-ti induca acest sentiment, deci stai linstit, asta nu s-a intamplat intr-o "viata anterioara" cum sustin unii. Succes!