Eu deseori muncesc 10-12 ore, timp in care uneori nu reusesc sa ma asez deloc. N-as rezista pe tocuri. Asa ca prefer sa ma imbrac comod si sa fiu eficienta.
Completand raspunsurile date de fetele dinaintea mea: pentru ca incercam sa evitam pe cat posibil comentariile iscate de imbracaminte. Comentarii venite din partea celor care ne considera "gagici sexoase".
Ah...si inca ceva: nu prea ne place sa purtam un pantof. Ia gandeste-te ce incomod ar fi sa tzopai intr-un picior incaltat cu UN pantof cu toc!
Pfff...eu daca ma imbrac de 3-4 ori pe an in rochita/fustitsa e bine. In primul rand nu o fac din cauza comentariilor celorlalti. a ridicatului fustei... apoi...in pantofi nu ma simt bine...si cand port fusta...incerc sa o fac sa arate bine cu tenesi/bascheti...creez o tinuta sport sau port balerini. Dar in general.eu cred ca arat mai bine in jeansi...sau cel putin eu ma simt mult mai bine in jeansi.
Buna ...deci ...eu una ...ma imbrac cu fusta si cu tocuri ...numai cand merg la biserica cu bunica ...si la ocazii speciale...
Majoritatea fetelor prefera jeans si adidasi ...de preferinta tenisii aia :X in plus... poate ca as imbraca rochitele alea...:X pe care le purtam la 16 ani.:X dar nu poarta nimeni...
FataSpiridus55 întreabă: