| daniDeeDee a întrebat:

De o saptamana raspund la intrebari, intru in fiecare zi, etc. si tot asa imi arata "105049 puncte (0 in ultimele 7 zile)"... De ce? straight face

Răspuns Câştigător
| maria1992 a răspuns:

Uite, asa e si la mine 4539 puncte (0 in ultimele 7 zile), asta pentru ca se numara punctele, la inceput arata "o puncte (o in ultimele 7 zile)", apoi cum iti arata tie si dupa aceea vor fi din nou asa cum trebuie. pa:*

7 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Si la mine e aceeasi problema, am postat mult mai multe mesaje dar acolo scrie acelasi numar de saptamana trecuta.Sunt probleme tehnice. O sa se faca reactualizarea punctelor si o sa se rezolve.Sarbatori fericite!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Probleme tehnice.La toti e aceeasi problema, nu numai la tine happy

| daniDeeDee explică:

Ok! va multumesc! kiss

| Victoria a răspuns:

Are site-ul niste probleme tehnice, care se vor rezolva in curand. Ai rabdare, punctele ti se vor adauga.

| alecs871 a răspuns:

Se adauga punctele cam o data pe saptamana, dar fiecare punctulet se va adauga in cont, nu se va pierde nimic. Atunci cand vor fi adaugate punctele o sa faci inca cateva mii asa, deodata -pacpac.

| moodyblues a răspuns:

Mie imi ajunge un raspuns/intrebare intr-o zi intreaga

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sunt probleme tehnice și ele se vor remedia abia după revelion. Trebuie să avem un pic de răbdare.
Acest aspect sesizat de tine este observabil la toți ceilalți useri care au activitate pe site. Verifică și te vei convinge.
Pa, pa.