Salut! Asculta muzica mai incet, inchina-te inainte de culcare.Eu ma gandesc inainte sa adorm la ceva frumos. Fa si tu la fel.Lasa-ti imaginatia sa zboare.Gandeste-te ca esti cu baiatul X sau ca esti la cumparaturi in nu stiu ce mall urias.Bafta! :* >
Bună.
Și ce activități fizice și intelectuale ai peste zi?
O cană de lapte dulce îndulcit cu miere, ceai de tei.
Somn ușor, copilaș.
Crăciun fericit!
Pa, pa.
Asculta ceva muzica, uitate la tv, danseaza, fa ceva mai obositor si sigur vei putea dorimi mai repede.
Sarbatori fericite!
Si eu am cateodata probleme de genul. Daca te gandesti in continuu la faptul ca nu poti sa adormi, chiar asa o sa se intample. Fa o baie, sau un dus fierbinte inainte, o sa te relaxeze. Deasemenea, poti asculta muzica, de preferat lenta, sau ceva melodii relaxante. Fa-ti un ceai de tei, sau beau o cana de lapte cald. Citeste, da' nu ceva cu suspans sau care sa-ti sperie somnu'.
In concluzie, fa ceva care stii ca te relaxeaza, in fond, asta e cel mai important lucru pentru a putea adormi. INcearca sa iti aduci aminte toate lucrurile bune din acea zi, cel putin o sa adormi cu zambetul pe buze.
SPer ca te-am ajutat :*
Daca ai chef de gluma... dati doua palme.)
daca nu ai chef de gluma : du-te bea lapte cald
daca nu iti place idea de a bea lapte : uitate la filme dar nu de groaza ca numai dormi niciodata
Miroase niste acetona GIULIA inAINTE DE a inchide ochii. miroase a trandafiri si daca inhalezi ceva vapori, adormi pana dimineata
Roaga pe cineva sa-ti faca masaj, bea o cana cu lapte cald si citeste pana cand adormi.
Daca nu poti sa dormi nu te chinuii! Fa altceva, de ex eu cand nu pot sa dorm imi fac noaptea temele si a doua zi sunt libera, tu ai putea sa citesti o carte ( pe mine ma adoarme si in tmp zilei, deci pentru tine nu ar trebui sa fie o problema )!
Oricum faza cu dormitu s-ar putea sa fie ca nu prea iesi la aer curat! Incearca sa renunti un pic la TPU si iesi 30 de min in parc sau la o plimbare destul de lunga!
Ultima varianta ar fi sa-ti faci o atmosfera calda la tine in camera, caldura te ajuta mereu sa dormi.
BAFTA !