| albastrel a întrebat:

De Sf. Valentin nu am primit nimic cadou si nici nu am daruit pentru ca prietenului meu ii s-a furat portofelul cu o seara inainte si a doua zi chiar nu am mai avut chef sa iesim la cumparaturi.Am spus ca ne vom lua pentru Dragobete cadouri plus ca pe 28 facem si noi doi anisori impreuna... asaaa ca deja v-am cam plictisit :p. Voi ce cadouri ati facut si primit care v-au placut foarteee mult?

14 răspunsuri:
| Alien a răspuns:

Nici eu nu am primit nimic!

| carminaburana43 a răspuns:

Eu in viata mea nu am primit ncici un cadou nici de SF Valentin nici de Dragobete, si totusi am crescut doi copii. Dar la virsta ta am facut totusi cadou actualului meu sot un ceas frumos iar ce am asteptat de la el niciodata.Deh daca nu era bogat...as fii dorit ceva de aur, dar pe vremea aceea in 1989 nu era nicaieri aur de vinzare.Acum este numai bani sa fie.Si exista o infinitate de posibilitati de a face cadouri exista foarte multe lucruri frumoase in magazine...

| kennyisdead a răspuns:

I-am daruit prietenului meu o felicitare personalizata cu desene in gen banda desenata cu povestea noastra(momnete haioase, intamplari semnificative etc)
incearca sa-i daruiesti ceva personalizat, nu te limita numai la ce se gaseste in comert
Sa va iubiti mult, asta conteaza in primul rand happy

| Katiee^^ a răspuns:

Eu sunt singurica, deci nimic laughing.
Oricum, cand primesc un cadou de ziua mea [ sau alte ocazii ] sunt fericita, dar nu ca atunci cand primesc un cadou, pur si simplu, pentru ca o persoana s-a gandit la mine [ celelalte mi se par date putin din obligatie ].

| Barajag a răspuns:

Ursul mi-a pregatit o cina romantica si am primit si o lenjerie intimabig grin, iar eu i-am facut cadou un parfum Bvlgari si o crema de fatahappyPe mine nu ma plictisesti niciodatabig grin, imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat, insa eu va doresc multi ani inainte sa fiti impreuna, sa va iubiti, sa fiti fericiti si sa va bucurati unul de altul asa cu bune si cu rele.Bafta!

| albastrel explică:

Scuze am vrut sa scriu doi anisori jumatate laughing:d m-am corectat nu de alta dar mi s-a atras atentia ca am mintit tongue

iii ursuliko ce noroc aibatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu pot spune ce cadou am facut ca ma expulzeaza iar Raluca rolling on the floor

| albastrel explică:

BRO i-ai pus fundita?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am primit o periuta de dinti vibratoare, adica cu acumulatori, ca sa tina mai mult... laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alinus.h, nophee hee big grin

| Farcas a răspuns:

Eu i-am luat o perna in forma de inimioara si i-am facut un cd cu un film cu noi in power point. poate ti se pare prea copilaresc. ii poti lua un parfum, sau ceva personalizat cu voi, sigur ca aprecia daca e din partea ta:*

| Rainbow FisH a răspuns:

Ceva facut manual ar fi minunat.
Sau macar partial.
Ai putea personaliza de mana o perinita, adica sa scrii pe ea numele voastre sau eu stiu.
Ceva cat de original.
Succes!:*

| cyufulyky a răspuns:

Buna.eu am primit mai multe.initiala din argint.pe care o gat. un inel de argint. un ursulets si un telefon cookie.big grin iar eu i-am daruit o bluzitsa si o felicitarebig grinbig grinbig grin... dar sunt o sumedenie de lucruri pe care i le poti oferi la urma urmei gestul conteazabig grin

| HellGirl4EverInHell a răspuns:

Sarind peste faptul ca acum rspunsul meu nu mai are rost.Awwww,la mai multi anishori