Originea vietii pe Pamant nu este inca clara.Sunt multe teorii care se contrazic intre ele.
Mai nou se pare ca originea omului este datorata extraterestrilor dar nimeni nu poate spune mai mult.
Da, o interesanta intrebare, si un mult cautat raspuns!
Deoarece banuiesc ca-l "stiti" precum si altii multi il "stiu", ( vorbesc de raspuns) am sa dau si eu unul, insa dupa ce altii...
pertru b./Cluj
Cea mai plauzibila dupa mine mi se pare fza cu big bang-ul... ca sor imprastiat mii de particule care au format apa, aerul si animalele, si poate si pe noi...
Cu siguranta suntem o CREATIE, si noi, la randul nostru, avem datoria de a CREA, caci omul este creat intru "mister si pentru revelare", cum spunea Blaga, si tot el spune ca poate daca am afla de unde venim, nu ne-ar mai interesa nimic. Momentan suntem fericiti sa traim in mister si intr-o cautara continua, care largeste orizontul cunoasterii, misterul devenind din ce in ce mai mare!
In rest, teorii sunt multe, in special cele doua: teoria divina si teoria existentialismului ateu. Acum depinde de ce parte esti...
Pooi, nu se poate spune asa ceva pe un site, dar, trebuie sa iti intrebi mama.
Omul... a fost creat de Dumnezeu, dupa chipul si asemanarea Lui! eu asta cred si nu ma intereseaza nici o teorie, oricare ar fi ea.
Bine sa zicem ca omul a fost creat dupa d-zeu, primul om a fost Adam si dupa'aia Eva, au facut trei copii ( Cain, Abel si Seth ) pana acum ii ok dar dupa'aia Cain, Abel si Seth de unde au avut fiecare cate o sotie
Sunt mai multe teorii. Eu stiam 2:evolutionista (omul a evoluat din maimute) sau creationista (Dumnezeu ne'a creat).
De la Dumnezeu si adam si eva nu au avut doar 2-3 copii nu se mentioneaza cati au fost!
Nu conteaza ca-ti or fost, oricum, ce sor inmultit intre frati nu cred ca'i asa de religios