Cautam pe google niste informatii si am dat de o intrebare la TPU in legatura cu ce cautam. Am analizat si observat site-ul, mi s-a parut frumos si util si m-am inscris.Si nu regret deloc.
Am intrat din greseala pe TPU si dupa mi-am facut cont deoarece mi-a placut. E un site interesant pentru ca poti sa ii ajuti pe ceilalti si ceilalti te pot ajuta pe tine.
Bye:*
Eu am intrat de multe ori pe TPU dar nu imi faceam cont... punand pe google tot felul de intrebari si pana la urma m-am enervat si mi-am facut cont si acum "voila-de vezi" iata-ma pe TPU :X tu?
Poy, am scris ceva pe google, o intrebare si mi-a dat un site de pe t pu in care era postat o intrebare asemanatoare, si mi-a placut site-ul si mi-am facut cont tu?
Pai puneam intrebari pe google si tot dadeam peste el pana m-am hotarat sa-mi fac cont
Am mai cautat pe net diverse si de multe ori ma directionat aici:-X, si m-am decis sa-mi fac cont
Am dat pe google o intrebare care era si pe TPU si asa am dat de TPU... de atunci ma ajutat mult...
Nu stiu, cred ca de pe google, dar de cand am dat de TPU aproape in fiecare zi sunt pe site
love4u întreabă: