| cocolino884 a întrebat:

De unde imi pot achizitiona si eu un costum de baie Victoria Secret avand in vedere ca nu pot comanda de pe siteul lor?

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Poti comanda de pe site-ul Victoria Secret desi taxa de transport este ff mare daca doresti sa iti comanzi singura si numai un produs, doar daca esti cu mai multe prietene de-ale tale sa va comandati impreuna pentru a imparti costurile taxelor de transport si vama. Desi iti poti gasi costume de baie mult mai frumoase si de pe site-urile din Europa, precum din Germania, Anglia... si taxele de transport sunt mai mici si taxa vamala nu platesti. Tot ce e cumparat din Europa, pachetul il iei de la posta romana, pe cand luat de peste ocean il ridici de la posta vamala. Acum tu decizi si de banii pe care ii ai. Pretul pe care-l dai pe un material ca are inscriptionat Victoria Secret, cu aceeasi bani iti poti lua 2-3 costume de baie de la alte branduri din Europa si atat de calitative ca si VS.

2 răspunsuri:
| 1000bodies a răspuns:

Okazii.ro

| ShopAmerica a răspuns:

Poti cumpara si direct de pe site-ul victoria Secret, fiindca livreaza si in Romania, dar sfatul meu e sa cumperi prin intermediul www.shopamerica.ro, fiindca iti ajung produsele mai repede (2-3 sapt), te costa mai putin si scapi de stresul cu plata cu card. Produsele sunt 100% originale, fara dubii, fiindca sunt cumparate direct de pe site-ul oficial Victoria Secret