| manu01 a întrebat:

De unde pot cumpara tricouri personalizate?
Adica sa dau comanda de un tricou cu numele meu sau cu ce texul pe care vreau eu sa apara pe bluza, tricou.
De unde pot cumpara?
Multumesc, dau fundita happy

12 răspunsuri:
| Ancutsa a răspuns:

Buna! :*

Te referi la un imprimeu anume, nu?
Pai mie mi-a facut prietenul meu o imagine foarte faina, mie cum mi-a placut foarte mult mai ales ca era facuta de el, mi-am cumaparat un tricou alb si l-am dus la carrefour in suceava :-s acolo mi l-a imprimat imeidat.

Sau cand s-a pensionat bunica am facut un colaj cu nepotii ei [ de cand eram mici ] in photo`scape si pe o pernuta la imprimat tot la carrefour...

Bafta, sper sa gasesti!:*

| MikyMi a răspuns:

De unde esti?
Sunt locuri sau chiosculete speciale care se ocupa cu lucruri personalizate, daca ai in orasul tau carrefour gasesti acolo. daca imi spui de unde esti te pot ajuta mai mult.

| MoNsTeR a răspuns:

Http://www.tshirts.ro/... po sa comanzi pe net de pe site asta.platesti prin sms asa stiu. uitate sa vezi;)

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

In Timisoara este Carrefour. Acolo vei gasi un magazin unde sa iti personalizezi hainele.

Pa-pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.tricouri-personalizate.eu chiar lucreaza bine si il faci cum vrei tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mi-am luat unul foarte fain de pe inkspired.ro. Cand am avut nevoie de unul personalizat am facut pe getbeget.ro. De calitate si tricoul si printatul! Nota 10!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La Carrefour nu e bine, iese la spalat si iti pune un abtibild peste tricou lipit la cald. Pe Bumbac100.ro poti sa-ti faci propriul tau tricou si baietii ti-l imprima direct in bumbac, au o tehnologie noua, nu simti nimic la pipait si rezista si la spalat. Cred ca trebuie sa-ti faci cont si sa dai creeaza tricoul ca sa ajungi unde trebuie. Poti sa-l platesti si cu card, si cu SMS si la ramburs.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.e-grafix.ro

| alecu a răspuns:

Www.tricoaie.com - asta e siteu potrivit