Webkinz se gasesc la real, carrefour si celelalte magazine partenere iar pretul este in jur de 50 ron
Se gasesc in Carefour, Diverta, Cora, Real... Daca doresti animalut cu care sa te poti juca in lumea webkinz costa cam 50 ron, eu mi-am luat de la MIC.RO unul cu 18ron, dar e putin mai mic are 18cm, iar cel de 50 ron cam 25 cm. Mai exista produse webkinz cu care poti debloca lumea Zummies costa cam 30ron, eu mi-am luat niste abtipilde2 folii 10 ron - ele contin un cod pe care il bagi la magazinul de coduri si iti da un obiect exclusiv. Lumea wevkinz este o lumea ffff frumoasa
Ppti cumpara din carrefour, penny market etc...ar costa cam intre 45 si 20 lei... fundita pllz?
Pai, daca un Webkinz, costa destul de mult. (pentru o jucarie).
Il poti cumpara de la Real, Selgros, sau Kaufland. Daca mai exista alte magazin prin orasul tau (magazine de jucarii) atunci poti cumpara de acolo. Pretul unui Webkinz este de obicei in jur de 40 si ceva de lei... sper ca te-am ajutat
Buna, poti cumpara din Cora, Carrefour, Auchan si chiar la unele magazine Mic.ro. Pretul difera. Sunt modele lil'kinz care costa in jur de 30 ron, sunt animalut webkinz normal care costa in jur de 60 ron si sunt si cu abonamente de lux care costa in jur de 90 ron. Nu sunt preturi fixe si toate depind de model, de aceea am mentionat " in jur de x ron ". Sper ca te-am ajutat si FUNDA
Daca vrei iti dau webkinzul meu cu cod n-am intrat nicio data in codul ala si imi dai 30 lei daca vrei daca nu iti recomand sa cumperi mai scumpe la 50, 40, 80 si 90lei
x0xandra întreabă:
anonim_4396 întreabă: