Dai pe www.google.ro, la care introduci - "numele clubului", ce te interesează - după care îi accesezi paginile, pentru a te informa despre...
Baftă!
"Catalin a răspuns:
Ma informez la fata locului, pe site-uri toate cluburile arata bine in poze, si cand ajungi acolo gasesti altceva."
Păi, cum faci să ajungi la "faţa locului"(?), presupun că accesând paginile de pe internet(!)este?, cu site-uri în ceea ce privesc "cluburile" sau cum a spus "lolita", că te poţi informa şi de la "prieteni/amici", ş. a. m. d, iar că se întâmplă ca să găseşti "altceva" decât ţi-ar fi oferit "paginile de 'net", presupun că "ele/cluburile", vor avea de pierdut - pe toate planurile, din pct. de vedere al tău.
P. S - zic asta, fiindcă mie personal nu mi s'o ivit, o astfel de "neplăcere/sursă incorectă"! şi crede-mă că ştiu ce zic - am "cunoştinţe(prietenari)", în domeniul respectiv... ah(!), făcând "excepţia", cu/dintre "virtualitate şi realitate", de aceea există - sursele postate/indicate pe site-uri, să (le) ridice "ratingul/prestigiul/audienţa".
Cunosc toate cluburile de la mine din oras, in general cand ies dau o tura prin preferatele mele. daca ies din oras, intreb cunoscutii sau fac acelasi lucru : dau o tura prin zona unde sunt mai multe cluburi si asa le cunoasc pe toate.
Ma informez la fata locului, pe site-uri toate cluburile arata bine in poze, si cand ajungi acolo gasesti altceva.