Stai linistita . Eu am 3 papagali de mai bine de jumatate de an si crede-ma, nu este nimic in neregula, asa se comporta ei. Un alt lucru mai dubios la ei, este atunci cand se iau de cioc, lasand impresia ca se bat; in realitate, masculul ii da femelei de mancare . Probabil ca toata chestia asta cu scarpinatul, e ca la noi, la oameni, ca atunci cand ii spui cuiva :"Ma scarpini si pe mine pe spate, ca nu ajung?" .
Don`t worry! Everything is ok
Bună.
Nu te speria, așa ei își demonstrează dragostea față unul de altul.
O seară plina de zîmbete și numai bine!
Ms tuturor pentru raspunsuri...mi-ati fost de mare ajutor, am crezut ca e ceva in neregula...dar m`am linistit :* :X
La Revedere!:X
Buna... am si eu doi papagali(si tot asa ii cheama) si fata il sarpina mereu pe baiat in cap... dar doar se joaca sau se iubesc pentru ca se si iau de cioc amandoi. Oricum de la mine nu au avut cum sa ia capuse si purici si nu i'am scos pe afara, deci nu au numic.
Nu te mai speria mereu!
Elenuscoooooooo ti-am zis ca nu are nimic.,,,.si app sa nu uiti sa ii pui un cleste la usitza ca poate sa dea cu ciculetzuu i sa o deschidaasa a facut un papagal de al meuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu si a zburay(((((((ZBURAT,,,,,,,,
dar am luat altiu \COCO si KYKY