Iti ofera 100 de puncte. Se chinuiesc sa ajunga in primii 100. Adica vor sa se dea mari... Intelegi? Eu una nu cer funde... desi am dat niste raspunsuri extraordinare uneori care sunt considerate amuzante, inteligente etc., nu am primit-o. A primit-o un idiot(a) care a dat un raspuns simplu, prost care sa il inteleaga toate maimutele.
De ce agramatii nu se uita in prealabil la ei? De unde ai scos exprimarea asta : "lumea cersesc"? Tu nu esti in masura sa adresezi o asemenea intrebare! Pa!
Dar de ce lumea se da mare, facand pe prostii, ca nu stiu pentru ce sunt bune funditele?
Si ca sa iti raspund la intrebare...
Pentru ca nu le pasa de intrebare si raspund doar pentru fundita
Buna
pentru ca multi vor sa fie experti TPU.
dupa mine nu e asa importanta...
fiecare primeste funitza dupa merit nu?
Eu inca nu am gasit acel rand in care sa scrie ca devi expert TPU, draga madalinutza. Din cate am inteles e doar o barfa.
Sa-ti spun o chestie, mai Dany Cuvantul "lumea" poate fi substantiv colectiv Adica, desi are inteles de o unitate poate fi si o colectivitate. Nu a gresit cu nimic. Totusi ai si tu dreptatea ta, aceasta forma este mai putin folosita pentru ca nu suna bine.
Deea, pentru mine tot un mit va fi pentru ca nu voi reusi niciodata sa ajung unul dar iti multumesc, chiar nu credeamin povestea cu expertul TPU
Http://www.tpu.ro/utilizator/ktdb Pentru Piticaaa. nu e un zvon. :) intra si te vei lamuri :P