| dasda a întrebat:

Dece lumea de pe TPU cersesc "Fundita"? De ce este asa de importanta?

Răspuns Câştigător
| Piticaaa a răspuns:

Iti ofera 100 de puncte. Se chinuiesc sa ajunga in primii 100. Adica vor sa se dea mari... Intelegi? Eu una nu cer funde... desi am dat niste raspunsuri extraordinare uneori care sunt considerate amuzante, inteligente etc., nu am primit-o. A primit-o un idiot(a) care a dat un raspuns simplu, prost care sa il inteleaga toate maimutele. rolling eyes

8 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

De ce agramatii nu se uita in prealabil la ei? De unde ai scos exprimarea asta : "lumea cersesc"? Tu nu esti in masura sa adresezi o asemenea intrebare! Pa!

| Laura a răspuns:

Dar de ce lumea se da mare, facand pe prostii, ca nu stiu pentru ce sunt bune funditele?
Si ca sa iti raspund la intrebare...
Pentru ca nu le pasa de intrebare si raspund doar pentru fundita happy

| madalinutza a răspuns:

Buna
pentru ca multi vor sa fie experti TPUhee hee.
dupa mine nu e asa importanta...
fiecare primeste funitza dupa merit nu?
hee hee

| Piticaaa a răspuns:

Eu inca nu am gasit acel rand in care sa scrie ca devi expert TPU, draga madalinutza. Din cate am inteles e doar o barfa.

| Piticaaa a răspuns:

Sa-ti spun o chestie, mai Danylaughing Cuvantul "lumea" poate fi substantiv colectivhappy Adica, desi are inteles de o unitate poate fi si o colectivitate. Nu a gresit cu nimic. Totusi ai si tu dreptatea ta, aceasta forma este mai putin folosita pentru ca nu suna bine.

| Piticaaa a răspuns:

Deea, pentru mine tot un mit va fi pentru ca nu voi reusi niciodata sa ajung unullaughing dar iti multumesc, chiar nu credeamin povestea cu expertul TPUhappy

| Simona a răspuns:

Nu este prea importanta, doar ca sa te mandresti cu ea
fundita?
rolling on the floorrolling on the floor

| Prajitură a răspuns:

Http://www.tpu.ro/utilizator/ktdb Pentru Piticaaa. nu e un zvon. :) intra si te vei lamuri :P