anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci...ai mei au o mare placere pentru revelioanele la munte rolling eyes. din pacate ma obliga si pe mine sa merg cu ei, desi eu sunt sigur ca o sa mor de plictiseala cu ei...intrebarea mea e daca cineva de aici face revelionul la hotel oltul din caciulata? macar sa stiu daca am cu cine sta de revelion

Răspuns Câştigător
| FreakyHalloweenBoy a răspuns:

Da...eu acolo merg big grin am auzit ca e super ...Ne vedem pe acolo happy eu ma duc acolo de maine. Dai fundita? laughing

7 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Cunosc destul de bine aceasta zona Calimanesti- Caciulata pe valea Oltului, este o zona turistica foarte interesanta e foarte frumos, cine nu ar dori sa plece din orasul natal de sarbatori si sa se distreze in zone montane pline de farmec. Fii convinsa ca acolo iti vei face noi prieteni si nu ai de ce sa regreti acest lucru. Eu iti urez sa ai parte de bucurii si revelion placut!

| Dragosgan a răspuns:

Eu am fost acolo acum 2 ani, am fost la hotel oltul am avut noroc si am avut vedere spre olt, daca apuci la etajele de sus ti se face rau, dar e super.au conditii bunicele.anul asta am fost la hotelul de langa cozia, e si asta misto, vezi misicutele pe geam si le dai mancare la hotel cozia.iti spun, e interesanta zona, e langa si un teren de fotbal, piscina e langa hotele(dar nu e deschisa iarna, poti merge la cea interioara), si sunt niste chelnerite amabile la hotel oltul, eu luam masa anul asta la oltul in loc sa iau la cozia pentru ca m-am obisnuit de mai demult cu ele... of ce amintiri frumoase.sa imi spui si mie cum a fost, apropo esti din dragasani?

| FreakyHalloweenBoy a răspuns:

Ok...eu am parul brunet happy si inaltimea...medie laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dragosgan:sunt din calarasi; M. S.:si eu vreau sa ma distrez, dar eu as fi vrut ca revelionul sa fie o petrecere.de preferabil cu persoane apropiate... dar sigur nu va fi asa cu ai mei straight face; ronironi98:sa te uiti dupa mine, sunt blond si cam scund big grin

| Milliii a răspuns:

Nu.Scuze.

| RoxY_1830 a răspuns:

Eu nu il fac.Srry:X

| Andrada181624829 a răspuns:

Imi pare rau dar nu chiar mi-ar fi placut sa te cunosc...