| GreenBubbleLove a întrebat:

Deci am avut un furunc[nu sunt suta la suta sigura da era o buba foarte bare si alba pe coapsa] si mi s-a spart.acum a ramars o bubita mia mica si rosie.Mama mi-a dat o crema care cica e buna pentru asa ceva.Folosind doar crema aia, spaland zilnic si apoi punand un leucoplast peste o sa-mi treaca? De doctori n'am chef ca deja m-am saturat de ei. Ceva remedii?big grin

1 răspuns:
| Danutza27 a răspuns:

Vezi daca prin stoarcere ai scos si "inima buboiului" din cite am inteles a ramas si o gaura cam cit virful de creion? daca da speli rana cu apa oxigenata sau ce recomnda de la farmacie ai si alifie cu galbenele, tetraciclina ung.Dar cel mai tare este hemorzonul stiu ca o sa sara tot TPU cu gura mare vezi ca are in el si ceara de albine si face un film pe rana si ioc microbii sa intre ca prin ciur, si vezi ce antiinf puternic contine. daca nu era cine stie ce ma refer furunculul respectiv si a ramas numai o amarita de buba cu coaja pe ea o ungi si gata cam 2-3 zile apoi o lasi in aer liber ca se vindeca singura si mai repede Bafta cind eram mica bunica le rezolva cu frunze de patlagina si ceai de musetel nici semne nu am