| numelenuconteaza a întrebat:

Deci...Am nevoie mare de ajutor. Nu ma pre pricep la engleza si as vrea sa ma ajutati cu niste site-uri care sa explice ft bine timpurile, si in general, mai tot ce ar trebui sa stii in clasa a9a(incep liceul). Sau chiar daca este cineva care sa ma ajute, sa imi mai exlice, da. ti mesaj si va dau idul. Va rog mult, chiar am nevoie de ajutor, raman dator, poate o sa va pot ajuta si eu la altceva, ma pricep la multe altele.
PS: nu da. ti site-uri varza, daca nu le.ati incercat, mai bine nu raspundeti.Astept raspunsurile voastre, sper din suflet ca este cineva care ma poate ajuta.Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Iti poti ruga parintii ca sa te mediteze la engleza, este mai usor sa iei lectii in privat decat sa citesti de pe site-uri, inveti mai repede, chiar daca platesti pentru sedinte, desi ramai cu ceva in cap cand iti explica cineva, parerea mea. Desi engleza e usoara, nu trebuie sa te stresezi atat de mult, o vei invata atunci cand vei face si o plecare in strainatate, nu e musai sa vorbesti gramatical, strainul te intelege. Usor si cu multa ambitie, te vei perfectiona in vorbirea limbii engleze.

| Liquify a răspuns:

Cred ca aici explica destul de clar grafitgroup.ro/lectii/timpurile_verbelor_engleza.php

Scoala incepe in 2 saptamani e greu sa recuperezi 8 ani de lb. engleza pana atunci... Invata timpurile cat de cat apoi continua si pe parcursul anului. Incearca sa obtii un manual de a 7a sau a 8a si lucreaza din el.