Ignorati-o. asa nu se va mai baga in seama. daca continuati saii dati replica mai tare o s-o provocati.
Păi asa am si eu o colega, dar care crede ca sunt o prietena, toata ziua bate din gura... vaii si tot timpul cand eu fac ceva si ea zice ca a facut de ex: azi i-am zis dirigintei(profesoara de mate) ca la algebra eu am facut de pe o fisa ce am stiut si i-am zis ca am stiut,(că ne`o zis sa facem ce sti˝m) iar colega mea s`o bagat repede si o zis da si eu am facut si o mintit si eu fac asta cand ma enerveaza ii zic "Andra daca tot n`ai ce face nu te mai tot baga aici in seama defileaza pe altundeva`" sau ii mai zic„Vezi ca eu nu`s sora-ta sa stigi la mine (cand striga) du`te si striga la altcineva" eu cred ca tu ar trebui s`o lasi in pace iar daca nu merge să le zici profesorilor sau să-i zici ei ca daca nu te lasa in pace mama ta ii va spune mamei ei ce face ea sau sa ii zici sa taca o data sa nu se mai bage in seama ca voi nu i`ati zis nimic sa mearga sa`si bata joc de altcineva ca voi nu mai aveti ce vorbi cu ea.
Cel mai bine este sa-i zici ca: -Tu crezi ce vrei, nu ma pun la mintea ta!
Asa dovedesti ca nu trebuie sa te iei in gura cu ea.O faci din cuvinte
- superior nu are grad de comparatie.
Uite, alta ca mine . Si dupa mine nu e ceva rau ce face, asta dovedeste ca are coloana vertebrala si isi sustine opinia pana la capat (cu argumente sper, ca altfel vorbeste degeaba).
Desi e ciudat ca ea comenteaza, dat fiind ca se uita tot la telenovele.
Stii, cand se baga, faceti-va ca nu o auziti. Vorbiti in continuare, peste ea. Daca devine exasperanta, spune-i asa : " fiecare om are dreptul la o opinie si la anumite gusturi atata timp cat nu il obliga pe celalalt sa il ia drept model, iar noi nu te obligam sa te uiti la ceea ce ne uitam noi. In conluzie, gura mai moale! "
Iar daca raspunde, lasati-o putin sa vorbeasca, uita-te la ea indiferenta si dupa aceea, dupa fiecare replica ce o da: "Punct! Am zis punct! Vezi ca e un stalp acolo, du-te si adreseaza-te lui, poate e dispus sa te asculte si aprobe, ca noi nu."
Bafta.
Sincer, cel destept cedeaza deci ati facut o alegere excelenta. Insa, daca va continua cu un astfel de comportament, recomanda-i un psiholog bun, sugerandu-i ca nu are propria viata sociala si probabil trece prin niste probleme de personalitate. Dar crede-ma mereu se vor gasi oameni mai putin interesanti care vor cauta cearta doar pentru ca nu sunt destul de inteligenti incat sa isi ocupe timpul cu altceva.
anonim_4396 întreabă: