| ĿФsт a întrebat:

Deci, am si eu o problema. daca exista vreo lista cu link-ri la windows xp... unde o gasesc si cum o sterg? cel care explica cel mai bine primeste FUNDA+vot...(restul vot.(scuze categorie :d

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum am inteles, fiserele temporare care arata ce site-uri ai deschis se gasesc in urmatoarea locatie:
C:\Documents and Settings\Numele tau de user\Local Settings\temp unde poti sterge fara probleme tot ce se afla in folderul "temp"

Totusi, pentru ca exista si documente recenta in history, foloseste CCleaner care se poate descarca si folosi gratis, acesta sterge in locul tau cu doua click-uri intregul istoric din calculator si are de asemenea optiunea de limba romana, o interfata prietenoasa si sterge si intrarile orfane din registry.

http://www.softpedia.com/progDownload/CCleaner-Download-8851.html

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau dar nu cred ca ai reusit sa te faci destul de inteles lasand loc de interpretari, mai exact, ce anume vrei sa faci?
Daca vrei sa descarci orice varianta de Windows o poti face legal de pe website-ul microsoft.com
Evident ca se poate descarca si de pe alte site-uri, dar ai sansa sa descarci o varianta de sistem de operare alteral intentionat cu virusi de tip vierme care o s ate lase ulterior fara toate fisierele din intregul calculator, ori ai sansa sa gasesti un sistem ifectat cu troian care o sa te lase fara parolele de la absolut orice cont din reteaua internet unde te loghezi.

| ĿФsт explică:

Deci.ca sa inteleaga toti.cineva mi-a spus ca in windows xp exista o lista cu link-uri un fel de istoric ...acum intrebarea mea este :unde se afla? Si cum o sterg?straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai mesaj privat.