| RedTMS a întrebat:

Deci, am un vecin care mă enervează la culme. Pur și simplu mă dispera. Tot timpu' mă copiază cu ORICE. Efectiv îmi copiază viața, iar partea cea mai rea e ca își asumă meritele pentru faptele mele. OOOOHHH. Pur si simplu nu mai suport. Sa va dau niste exemple:

Recent mi-am cumpărat un telefon nou (Xiaomi Redmi Note 3 PRO). El și-a dat seama ca eu stiu ca ma copiază așa că îi pune pe părinții lui să mă întrebe de unde mi-am luat telu si cum se numește. Așa el, are aceleași lucruri pe care le am eu.

Acum 2 luni mi-am cumpărat o bicicletă nouă ( un MTB ) așa că, bineînțeles și el și-a luat bicicleta ( nu char la fel, dar pe acolo ).

Acum vine partea cea mai rea.
Faza cu el este ca are un canal de YOUTUBE. Eu, iuuubesc technologia si mai ales să o studiez. Am făcut o mica chestie cu un cablu si am conectat mouse-ul la telefon. Bineînțeles că el, imediat ce a văzut ce am facut, s-a dus în casă și a făcut un video cu acest lucru și l-a pus pe canalul lui. Bineînțeles că el și-a asumat toate meritele. Partea cea mai proasta e ca i-am scris la comentarii ca m-a copiat, dar tot eu m-am ales cu o pedeapsă ( m-a pârât ). Dacă nu mă credeți căutați pe canalul "Penciuc Robert" are o poza neagra cu numele lui, în orice caz, îl găsiți voi (dacă nu mă credeți)
Numele videoului [Cum sa pui mouse-ul la android] sau ceva de genul.

IN ORICE CAZ, VA ROG AJUTATI-MA, NU IL MAI SUPORT

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu-i mai spune nimic si nu-l mai primi in preajma ta. Am vazut ca i-a scris unul: "Esti praf! Lasa-te!"

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| PasareaCantatoare123 a răspuns:

Du-te la el si intreaba-l de ce face toate astea.Eu cred ca te invidiaza si face astea sa ajunga ca tine.Nu stiu, dar oricum e praf cu acel cont de YouTube

| PasareaCantatoare123 a răspuns:

Lasa l o vreme sa te copieze.O sa ii treca deoarece e mic si ju stie ce face