Wow. incredibil de urat. Si eu sunt in a7a si am probleme la mate, bine, nu mari. cea mai mica nota a fost 6. Dar te inteleg perfect deoarece si eu am o profa foarte enervanta si nu puncteaza deloc bine. Pai in primul rand, daca notele nu sunt trecute, mai ai o speranta. Iar daca sunt trecute, mai intai vorbeste cu mama ta si explica-i ca niciodata nu ai fost buna la mate si ca ti-a dat profa un test chiar cand nu erai pregatita si ca ai luat o nota mai mica decat in general si ca nu te-a punctat cum trebuia. Promitei ca ai sa te pui pe treaba, ceea ce ar si trebui sa faci, si apoi vorbeste si cu tatal tau ( eu tiam recomandat asa pentru ca de obicei taticii sunt mai duri in privinta notelor). Incearca sa nu ii enervezi si sa nu stai mult pe calc, sa nu stai afara pana seara, ca sa nu te pedepseasca (nnu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau pentru ca nu-ti cunsoc parintii). Iti urez mult noroc si. FI TARE! Te pup, bye:*
Deci...mai bine spune-i prima data mamei, deoarece mamele sunt mai intelegatoare. Spune-i ca ai avut niste teste, iar tu nu esti buna deloc la aceea materie, iar diriga nu te-a punctat corect. Cereti scuze si spune-i ca pe viitor o sa inveti mai mult.Larissalarissa,nu este un capat de lume.Este doar o nota. Oricum nu ramai repetenta, iar parintii tai vor intelege cu siguranta si pe viitor invata mai mult, iar daca nu esti buna la aceea materie ar fi bine sa faci meditatie.Bafta! Fundita?
Pff...cam greu oricum trebuie sa le spui parintilor indiferent de situatie.
Pai in cand ajungi acasa le spui parintilor tai ca ai avut o zi groaznica si le spui cum ai inceput orele si toti profesorii te-au ascultat si ajungi si la partea cu profa ta si le spui ca s-a enervat pe voi si va dar 2 teste urate.
Si eu avut aceeasi prbl cu profa mea sclerozata. eu am facut o criza la scoala de s-au speriat toti profi si am luat calmante 2 saptamani evident am jucat teatru si profa a anulat nota si mi-a iesit media 9 fa si u la fel in fata parintilor