Nu te lăsa copleşită de amintirile cu puiuţul. Oricum, trebuia să moară cândva. Nimic nu e pentru totdeauna pe lumea asta.Toate trec...
Distrează-te şi bucură-te de viaţă.E scurtă. Şi reţine, nu totul se rezumă la acel puiuţ. Fii tare!
Toti murim candva, oameni, animale, pasari, toti cei care avem viata..treci peste incearca sa nu te mai gandesti la el, stiu ca ti-e greu dar trebuie sa treci peste si sa mergi mai departe
Cel mai bine ar fi sa uiti de el! Si mie mi-a murit o catelusa foarte draga sufletului meu! Mi-am luat alta si intr-un fel e ca o consolare pentru mine, chiar daca nu va fi niciodata ce a fost Mika pentru mine! Inceraca si tu sa fai ca mine! te vei simti mai bine!:X Oricum cred ca esti o fata fff sensibila! Pwp
Nu, nu o sa-l poti uita.Deocamdată.Sincer, o sa-ti amintesti de el si peste ani, dar nu va mai fi asa trist ac acum. Imaginea aia dureroasa s-a intipărit in minte, oarecum, nu o poti scoate atat de usor. Stiu ca ti se pare nedrept sa-ti moara un puisor nevinovat, abia iesit din ou si care se putea bucura de viata.
Il pui intr-o cutiuta si-l îngropi undeva unde crezi tu...
Un sfat:cumpăra-ti alt puisor, ba chiar doi! Si daca vezi ca se simt rău si incep sa se clatine pe picioare, da-le cu pipeta cateva picaturi de lapte slab, direct pe cioc. Se inzdrăvenesc cum nici nu-ti vine a crede! Mătusa mea asa isi trateaza puisorii ca sa supravietuiască.
DaciaRomania întreabă: