Vai doamne.Toata lumea face lucruri pe care nu le-ar trebui sa le faca.Si eu am inpiedicat un baiat cu 1 an mai mare si a cazut pe burta in fata colegilor lui.Inainte avea mana rupta.Ma tot sacaia si i-am dat o lectie dar n-am vrut sa-i fac rau.Si dupa 30 min vine cu dirigamea sa se planga, diriga ma cearta el rade.Am facut un pic de teatru, am adaugat niste lacrimi.Si nah inainte dupa ce l-am impiedicat vine sa ma ia de gat dar n-a apucat ca l-am luat eu si mi-a dat un sut in picior.Si i-a zis lu' fratele meu' ca e intr-o clasa cu el ca cica vine cu masa cu tacsu si cu politia .Dar ai grija ce faci si cum faci.E si vina lui si si a ta.Lasa-l in pace.Nu-l baga in seama.Ca violenta nu ajuta.Cand te intalnesti cu el il iei da o vorba si va cereti scuze unul altuia si ii explici tot. Sper sa mearga si sa nu te i-a de gat si sa te bata.
Colegii mi-au spus ca daca ma ia la bataie, o sa sara toti pe el. Cam niciunul nu il suporta si s-a mai batut cu un prieten de-al. Subliniez s-a batut, in a 6-a si o fata i-a dat una ca si pe ea o enerva si multi din alte clase. O sa incerc sa vad daca se impaca cu mine. Daca nu, asta e, daca am noroc ma feresc de lovituri.
Sa il parasti la diriga si sa faci fata de inoncenta nevinovata. Intotdeauna merge.
Nu e cel mai bun sfat dar cea mai buna aparare e atacul. Pana sa te prinda el pe strada, arata-i ca esti mai tare.