Deci..., daca s-a suparat mama ei gasesti imediat o scuza sa intrerupt.batea cineva la usa.am uitat ceva pe aragaz, eram afara si un caine ma latra si m-am speriat si am inchis telefonul ca sa fug. chestii de genul asta sau spune-i adevaratu` motiv.
Pai cam s-a suparat, e de prost gust, trebuia sa-ti ceri scuze politicos si sa o rogi daca doreste sa o dea pe X la telefon! Ar trebui sati ceri scuze pana nu-i tarziu poate o parte din greseala se repara a fost urat sa inchizi! Sa numai faci da?.Acum alatadata stii!
Pai daca chiar nu stia cine esti, nu ti-a recunoascut vocea si nimic, presupun ca nu s-a suparat.adica poate o fi crezut ca e ceva farsa sau ceva. N-am idee Eu nu m-as fi suparat desi poate m-as fi gandit cine ar fi putut fi. Daca chiar nu te stie.de ce iti faci griji? Ca nu se poate supara pe tine. Funda?
Pai daca chiar nu stia cine esti, nu ti-a recunoascut vocea si nimic, presupun ca nu s-a suparat.adica poate o fi crezut ca e ceva farsa sau ceva. N-am idee Eu nu m-as fi suparat desi poate m-as fi gandit cine ar fi putut fi. Daca chiar nu te stie.de ce iti faci griji? Ca nu se poate supara pe tine. Funda?
Pai daca nu stia cine esti de ce iti faci atatea griji.
Nu cred ca s-a suparat pentru un fleac, in cazul in care ar sti cine esti .
Te scoti tu .
Nu, nu m`as fi suparat.
Poate o si crezut cu a fost o greseala [[PS: daca nu s-a uitat la nr]]