| bogda00 a întrebat:

Deci :
Cand intru pe youtube, sa ma uit la un video, oricare vreau sa dau full screen si apoi tot ecranu imi apare alb
Ce sa fac?
Funda + vot

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai click dreapta pe videoclip, apoi din lista aceea de optiuni fa click pe "settings". Iti va aparea o fereastra in care va trebui sa debifezi "enable hardware acceleration". Am avut si eu problema asta in trecut.

3 răspunsuri:
| brandiburu a răspuns:

1. Nu ca ar ajuta poate prea mult dar reinstaleaza Adobe Flash Player de pe Adobe.com
2. Intra pe pagina producatorului placii video si descarca ultimele drivere. Dezinstaleaza-le pe cele actuale, instaleaza-le pe celelalte (da stiu, 2 restart-uri dar deh, baba sufera pentru frumusete). Incearca sa vezi ce si cum. Daca nu merge cauta un pachet de drivere putin mai vechi (de ex cel penultimul scos sau antepenultimul) - uneori ultimele drivere pot avea diferite probleme. Repeta operatiunea.

Pe Youtube ai cateva rezolutii, de obicei: 240, 320, 480, 720p, 1080p. Cand dai maximizare filmul trece in 480 automat, daca exista posibilitatea. Nu sare la 720p sau 1080p decat daca ii dai tu, daca selectezi clar, chiar daca are si aceste posibilitati.

Asadar placa ta video nu moare la HD-uri (480 nu este HD).

| haifisch a răspuns:

Schimba browserul. Sau fa-i un update.

| thelordoftime a răspuns:

Daca ai plac video slaba odata ce ai dat full screen rezolutia se autoseteaza pe HD si calculatorul nu face fata. dupa ce ai dat fullscreen apasa in dreapta jos si da o rezoluti mai mica de 720 p(dai la 360)