| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a întrebat:

Deci care are adresa lu Biber? Ca vreau sa ma duc sai tai capu big grin ca de cand ii Biberonu asta cap de guma toate prietenele mele is fitoase si numa Biver au in cap! Cinei cu mine! A da si Care are cea mai ingenioasa si creativa idee de al ucide pe biberon are Fundoi :* si pentru obsedati de biberon care comenteaza! Go and shoot you!

Răspuns Câştigător
| ILoveYouMore a răspuns:

Sunt cu tine. Si cred ca am putea prima data sa il bagam intr-un sac si sa legam sacul la gura. Apoi il bagam intr-o cutie si bagam cutite in el si apoi gasim si noi o apa mai adanca cu rechini unde sa il aruncam iar apoi sa ii zicem familiei lui ca s-a sinucis pentru ca nu mai suporta sa fie asa un mare cretin. rolling on the floor))))) geniala intrebare apropo

14 răspunsuri:
| FunKyPunKyGirl a răspuns:

Si pe mine ma enerveaaza plodu ala de Bieber...nu stiu ce le place altor fete la el...park e fata.am o idee da nu are in tema crima. putem sa il facem de *** la televizor si sa le dezvaluim tuturor oamenilor adevarul.da cum aparem la televizor?laughing)ei ma rog merge ideea asta nu?

| MistikkGirl a răspuns:

Si eu sunt cu tine! wahaha, cel mai usor sa il aruncam intr-o prapastie,, si vom spune la lume ca sa sinucis din cauza ca Selena Gomez nu il mai iubea! big grin :d :d

| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt explică:

Scuzati ca am niste greseli gramaticale da ma grabeam

Mama in cateva minute am primit 10 raspunsuri mama ce ciudat! Se vede ca biberonu asta trebuie omorat sau o sa devina un virus a da si nu mai vreau raspunsuri ca nu ai mai mult de 10 sau din astea eu vam cerut planuri malefice happy deci continuati sa comentati ca va dau votwinking

@NicKy4ev3r nu ca eu eram prietene cu ele de mult dinainte sa apara... si de cand a aparut... de atunci is asa

| Malo a răspuns:

Buna Micutza23 happy
Daca ai nega existenta lui atunci ar fi mort cel putin pentru tine iar daca toti cei care gandesc ca tine ar face la fel atunci ar fi mort pentru 99% populatie happy Uita ca exista si daca auzi de el prefate ca nºai auzit nimic. Tocmai din cauza asta, ca multi il urasc, a ajuns el asa popularwinking Bafta

| SociallyDepressed a răspuns:

Ii distrugi auzul cu muzica rock asa cum ne distruge si el auzul cu manelele sale.

| PandaisHere a răspuns:

rolling on the floor pai adresa nu o am dar te-ai putea da drept un fan si sa ii oferi un suc sau ceva de baut cu otrava laughing sau pentru a-i distruge cariera poti inventa zvonuri despre el, sa arunci substante tozice pe el. sau poti sa il,, strangi in brate '' daca ai destula forta big grin

| PisicaRoz a răspuns:

Mainile si picioarele rupte(inceput mai bland)laughingapoi ii tai ce are mai de pretdevil si sfarsitul il ciopartesc cu drujba in bucatele mai mici si il dau la cainilaughing

| Criissuu a răspuns:

Mult succes in omorarea luiwinking (cea ce este imposibil)... Apropo sa-mi spui si mie daca ti-a reusit planul malefic.
Uite o idee ingenioasa: Du-te la Mojo jojo si roagal sa-ti dea un laser pentru a-l distrugehappy Ok?

PS: Vezi ce s-ar putea sa nu fie acasa, ca poate se lupa cu fetitele PowerPufflaughinglaughing Da nu-i nimicoh go on, ca tu sigur il vei gasilaughing

Apropo cati ani aithinking Ca nu iti dau mai mult de 10-11, dupa intrebarea pe care ai pus-olaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o gasesti let me know ca sa vin si eu sa te ajut laughing

| Visionfree a răspuns:

Din pacate gandacii supravietuiesc si la atacuri nucleare...
Oricum, nu cred ca merita sa iti irosesti imaginatia pe jeguri.

| NicKy4ev3r a răspuns:

rolling on the floor pai cred ca sta in America intr-un cartier luxsos in ditamai palatul asa ca daca esti vreo vadeta internationala ai vreo sansa sa-l intalnesti la poarta thinking ( nici decum te-ar invita in casa )winking daca te duci sa ii tai capul pregateste-te pentru condamnarea la moarte oh go on

ps inci un caz nu ai sansa sa il cunosti in persoana nici nu sar uita la tine asa ca traiesteti viata si nu te mai nagaji pentru Biber oricum ii foarte stupid cand spui ca nu iti pasa si nul suporti daca nu ii esti fan fie intrebi de el fie prietenele tale care is opsedate tot aciasi nu esti mai prejos ca ele thinking just my opinion happy intrebare apropo rolling on the floor

| NicKy4ev3r a răspuns:

@Micutza23 pai tu nu stii ca asa sunt toti acum e popular dup un an doi apare altul si cam toti il uita adica un exemplu cine isi mai da atat interes pentru Hannah Montana Jonas Broathers etc... oricum daca nu mai dai importanta nu ti-ar mai pasa si prietenii raman indiferent de genuri de muzica sau celebritati... asta e pererea mea.