Le poti folosi atat timp cat nu treci pe la vama sau printr-un aeroport (autoritatiile vor avea voie sa umble in laptop sau mp4 - mp3 inclusiv in mobil si sa vada daca ai continut ilegal pe ele) daca ai risti amenda si confiscarea obiectului personal.
Atâta timp cât nu conectezi la internet și dai la nimeni via internet aplicația/jocul piratat, nu te prinde nimeni.
Http://creativemonkeyz.com/roboti/robotzi-s02-ep-special-acta/
cam asa sta treaba...
Daca se aplica Peoviderii tai (aia de la care ai tu net) o sa trebuiasca sa dea raportul cu tot ce faci tu la PC, si daca aia gasesc ceva piratat risti amenda / inchisoare.
Daca se aplica ACTA nu vom mai putea face aproape nimic pe internet. Daca am posta de exemplu un filmulet cu noi, intr-un club cu o muzica de fundal am putea primi amenda pentru ca nu detinem dreptirile de autor pentru acea melodie si detinatori drepturilor de autor ne-ar putea da in judecata si riscam pana la 5 ani de inchisoare.
Vroiam sa postez si un link de la Creative Monkeyz dar vad ca l-a pus cineva deja.
Nu mah pentru ca furnizorul tau de net o sa fie cu ochii pe tine, la prima msicare gresita pac B-( +ca la vama/aeroport o sa te controleze de piraterie
Eu am auzit ca nu mai ai voie sa iei nimic de pe internet si nici sa pui.
daca vrei sa dai o melodia(spre exemplu) unei persoane pe mess tu trebuie sa dai bani sa i-o dai si acea persoana trebuie sa cumpere ca sa primeasca melodia...