| mayXangel a întrebat:

Deci de curand m-am mutat la casa.Pana acum am locuit la bloc si aveam multe prietene.Acum la casa nu am cu cine sa ma joc, cu toate ca vad niste fete(mai mici)cu care asi putea sa ma joc.Cum pot lua legatura cu ele si sa ma cheme si pe mine sa ies cu ele afara cand ies si ele? Cum ma pot "lipi" de ele ca si cum le-as cunoaste de mult timp? Adica sa fie niste prietene adevarate care sa nu mearga in casa la 7 sau 8! sa stea afara pana la ora maxima, ex:10, 11! Cum ma pot imprieteni cu ele?

Răspuns Câştigător
| dana_7769 a răspuns:

Dupa parerea mea cred ca ar trebui sa incerci sa faci cunostinta cu ele, sa faci tu primi pasi in a va cunoaste si incet incet sa stabiliti o relatie frumoasa de prietenie... mult succes!happy

2 răspunsuri:
| DoctorulLove a răspuns:

Pai prin inceput ai putea sa intrii in vorba cu ele, eventual sa le inviti la tine acasa sa va jucati, sau ai putea sa te afisezi cu ceva ce ele nu au dar si-ar dori, si atunci sigur le-ai cuceri.

| TheRealAnoyingOrange a răspuns:

Hmm pai poti sa stai si tu pe afara cand sunt si ele iar daca te invita e ok daca nu inseamna ca nu te-au observat dar poti incepe tu adica te duci la ele si le zici ceva de genu :unde gasesc si eu magazinul...(ca sa nu incepi direct iar ele sa zica aa te-ai mutat aici acu cateva zile hai sa-ti aratam noi)... dar daca nu cunosti pe nimnei de acolo macar pe cineva 1 copil macar 1 ca apoi o sa mai vina