Muzica :house, dance, rock
Aranjamente: baloane cu heliu, si cu baloane simple ai putea sa iti scrii varsta :D, la mese ai putea sa pui fete de mese mici in colturi genul acesta : http://www.google.ro/......tp?/imgres r:23, s:0&biw=1440&bih=723
Mancare:Poti comanda pizza, chipsuri, suc cu acid si fara acid nu se stie ce bauturi consuma persoanele invitate, ma gandeam sa cumperi doze de suc sunt mai bune decat sticle de suc si pahare:Dsi ceva dulce bomboane intr-un cosulet mic, cateva fructe si chiar daca iti perminte bugetul prajituri.
Tortul tau ar putea fi rotund. Clasic desigur :)))
La multi ani!
Si un an nou numai cu realizari.
Te pup :-*
De muzica as alege cele mai faine melodii din 2010, aranjamente : eu as pune pe pereti la multi ani scris cu litere mari si colorate( depinde o culoare sau mai multe cum vrei) si as mai pune si varsta pe care o implinesti peste tot adica as scrie pe o foaie 14, 15 cati faci si as pune-o peste tot prin camera( nu chiar peste tot ca devine iritant), mancare : eu zic ca pizza iese bine si acasa dar poti sa si comanzi si niste chipsuri, mancare usoara si as face petrceerea seara asa sarbatoresti si revelionul cu prietenii e super la tort nu las face chiar intr-o forma, ar fi bine ( asa cred) dreptunghiular si scris la multi ani,.( nu as pune numele as pune o porecla sau de exemplu la mine ma cheama iuliana as pune iuly )sper ca ti-am fost de ajutor
PAi :
Muzicaance, rock'n'Roll
Aranjamente:pot fi baloane cu heliu in mai multe forme legate de mese sau scune:X
Mancare:ceva usor niste gustari cum ar fi salate si altelea
Tortul:poate avea orice forma oricum ...rotunda cu multe aranjamente f dulci
La multi ani si un an nou fericit si cum til doresti tu
Buna! pai cu mancarea poti comanda ceva Fast Food sau Pizza, muzica poti sa faci un top 100 din mel tale pref, de aranjat eu zic sa lipesti baloane si confetti, si tortul depinde cum iti place eu am avut anul asta in forma de chitara, dar poti sa-ti faci si in forma de inimioara sau cu poza ta pref, sper ca te-am putut ajuta.
Pai depinde ce intelegi tu prin "speciala"
totul depinde numai de tine, si de imaginatia ta, noi te putem ajuta doar cu cateva sfaturi nesemnificative. muzica poate fi un alt gen fata de cel pe care il asculti de obicei, aranjamentul unul care sa semnifice de exemplu.cum vrei tu sa fie anul 2011, mancarea sa fie totusi pe placul tuturor invitatilor(poti sa le bati apropo-uri), iar tortul sa fie o inima, sau orice te caracterizeaza
sper ca te-am ajutat :*
fundita?