| LolNope a întrebat:

Deci, dintre Internet Explorer, Mozilla Firefox si Opera care credeti ca este mai bun? As vrea sa raspunda doar cei care le-au folosit pe toate.Eu le-am folosit pe toate si sincer cel mai mult imi place Opera...

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Prefer Google Chrome.
Pa, pa.

| IoanaTempah a răspuns:

Google Chrome love struck silly

| Nicole a răspuns:

Buna.
Google Chrome si Mozilla Firefox.
O seara buna.
Pa, pa. happy

| JustMeBăi a răspuns:

Internet Explorer e vechi, nu faci multe cu el.
Mozilla Firefox merge greu...
Eu acum folosesc Opera si sunt multumita.

| omuleatza a răspuns:

Si eu le-am folosit pe toate si tot opera mi-a placut mai mult, insa recent am descoperit un firefox mai nou, creat in colaborare cu yahoo de pe care poti folosii si Yahoo Mail Beta ceea ce nu e posibil cu opera. deci mai nou folosesc acest firefox...
insa din intrebarea ta sa spun despre toate cate ceva:
expoler. nu m-a atras cu absolut nimic, plictisitor greu de folostit, lent...
mozilla mi-a placut doar aceasta ultima versiune insa la ceva daca e mai eficient ca opera este salvarea parolelor si id-urilor de logare pe orice site, nu mai scrii mereu...
opera, mi-a placut cel mai mult, cel mai eficient insa ca viteza de procesare mozilla e mai rapid, la opera mi-a placut ff mult speed dial-ul, te ajuta sa te misti mai repede. asta e parerea mea despre toate...
daca mai ai nevoie de ceva ma poti contacta prin mesaj privat

| Andreeea_2224 a răspuns:

Le-am avut pe toate si sincer acum am Google Chromee si e ff.bun.
Nu`am nici problema cu el`.
Si Opera e bun.
Incerca si Chromme.
winking.

| Andreeea_2224 a răspuns:

Le-am avut pe toate si sincer acum am Google Chromee si e ff.bun.
Nu`am nici problema cu el`.
Si Opera e bun.
Incerca si Chromme.
winking.

| Abandoned3 a răspuns:

Internet Explorer 9 sau Google Chrome 10 sau 11 care va fi lansat curand. Probabil Internet Explorer 10, ce va fi valabil doar pentru Windows 7 si urmatorul Windows(8/.Next) anul viitor va fi cel mai bun. In prezent nu exista cel mai bun. Exista doar bune, sau cele mai bune la anumite capitole. Multi stiu de IE(versiunile mai vechi pentru XP) ca sunt slabe, dar ultimile versiuni sunt chiar decente. Pacat ca nu mai e nimeni suficient de curios sa incerce IE.

| Ada11 a răspuns:

Mozila Firefoxwinking

| Biscuiti a răspuns:

Si eu le am pe toate instalate, totusi dintre toate astea imi place mai mult una care nu e enumerata de tine, si anume Google Chromewinking

| HoneyBii a răspuns:

Incearca CHROME. Asta il am in prezent si imi merge foarte bine; x

| Ionut01 a răspuns:

Mozilla Firefox si Opera sunt bune pe cand Internet Explorer este mai putin bun sincer mi-e mi se pare mai bun Opera

| vlado a răspuns:

Sa iti dau un sfat nu mai folosi toate prostiile google chrome merge ca uns, are o viteza mult mai mare decat opera sau mozzila, iar de explorer nici nu mai vorbim!