| LuLuuuuTeBestee a întrebat:

Deci eram in baie si ma spalam pe dinti. Si dintr`o data mi se tranteste usa de la baie. Tin sa precizez ca geamul era foarte, foarte putin deschis, aproape deloc ( nici nu cred ca era deschis, nici nu se observa ) si nu cred eu ca vantul era asa puternic incat sa tranteasca o usa, plus ca era putin intredeschisa. Si apoi am auzit niste salvarii...( masinile de salvari. intelegeti. Nu erau in mintea mea. Le auzeam clar ) ). Ok. nu stiu daca are vreo legatura dar in fine. Si eram singura sus ( ceilalti erau in bucatarie, jos ). Si pe hol era intuneric ( doar lumina din sufragerie, care se vede si pe scari ).

De la ce s`a provocat inchiderea cu putere a usii?

P. S.: Alte fenomene nu s`au petrecut ...nu s`a stins lumina sau altceva. Si peste cateva zile se implinesc 2 ani de la moartea tatalul meu.

Răspuns Câştigător
| JohannaStone a răspuns:

Draga, LuluuuuTeBestee, nu poti sti exact ce s-a intamplat. Drep sa iti spun am fost putin uimita cand am citit intrebarea ta. Poate se intampla ceva... poate un spirit sau ceva nu este linistit inca, dar ai grija, poate cineva ti-a facut o farsa. Nu ai de unde sa stii. Cel mai bine este sa uiti de asta si sa nu iti aglomerezi mintiile cu asta. Daca tu spui ca geamul era inchis, poate ca nu a fost din cauza asta. Probabil a fost un alt geam in casa deschis sau poate a fost un curent. Cel mai bine este sa fi realista. Poate este doar o coincidenta ca peste 2 zile se implineswc 2 ani de la moartea tatalui tau.

10 răspunsuri:
| FuNnYy a răspuns:

Poate a fost ceva adevarat sau doar in imaginatia ta l-ai iubit ff mult si din asta dar daca ai si auzit marog cam greu poate fi ceva real spiritele exista:O

| BalonaşDulcee a răspuns:

O fi sufletul tatalui tau ca trebuie sa-i imparti big grin

| mariusik2012 a răspuns:

Batranii spun ca atunci cand e vreo pomana, cel care a murit vine in "vizita".
Odata eram la tara.Se faceau cativa ani de la moartea bunicului, si stateam in casa cu familia si deodata s-a trantit ceva afara...ciudat ca nu era nimeni. Bunica spunea ca poate a venit bunicu...Dar hai sa fim realisti.Nu exista strigoi sau.chestii din astea.cel putin asa cred eu. Poate cineva ti-a facut vreo farsa.

| Nommm a răspuns:

Off...Imi pare ff rau pentru tine despre tatal tau sad Si mie mi s-a intamplat asa de cateva ori,si eu sunt cam speriata,mie mi-a murit o sora si ma gandesc ca poate sufletul tatalui tau a vrut sa iti dea un semn sau ceva de genul acesta! nu trebuie sa te sperii, te inchini si Dumnezeu o sa aiba grija de tine, insa daca era tatal tau inseamna ca a vrut sa iti transmita ceva... Sper ca ti-am fost de ajutor big grin :X fundita?

| Mirruna a răspuns:

Sigur s+a facut curent cu altceva, cu alt geam, usa etc chatterbox.

| Aly2 a răspuns:

Nu cred ca a fost ceva legat de fantome sau cine stie ce. Eu stau la bloc si s-a facut curent pe scara, iar eu am usa noua si s-a deschis deodata, tare si a fost de la vant. Dar cum zici ca la tine nu avea cum sa fie de la vant...

| Mirela14 a răspuns:

Totul e imaginatia ta.nimic nu e adevarat tuturor ni se intampla lucruri ciudate cateodata dar trebuie sa gandim pozitiv

| Anonimăă_8652 a răspuns:

Cred ca era imaginatia ta.sau.cineva ti-a facut o farsa(poate nu toti erau in bucatarie) uneori mi se intampla si mie chestii de genul astahappy (am impresia ca trece ceva prin fata mea.sau ma loveste ceva dar de fapt nu s-a intamplat nimicstraight face) dar e doar imaginatia mea. so.don't worry kiss

| Licuriici a răspuns:

PunkYoyo are mare dreptate:*big hug
Incearca sa uiti de asta si gandeste`te ca totul va fi binebig hug
Tatal tau are grija de tine! sunt sigura:*
Si imi pare foarte rau ca ai suferit moartea tatalui tau sad
Toti vom ajunge acolo mai devreme sau mai tarziu...
Nu mai trebuie sa te gandesti la incidentul asta! Uita de el!
Poate intr-adevar a fost doar un curent! :*

| Ganja1st a răspuns:

Nu vreau sa fiu nesimtit si imi pare rau pentru tata-l tau dar se putea provoca de la altceva adica chiar daca nu era curent poate era altceva nu stiu usa stricata chesti d'astea nu credeti toate porcariile despre fantome "Credeti in dumnezeu dar fantomele nu exista"