| ♀ кɨđµ°♀ a întrebat:

Deci... m-am despartit de un baiat cu, care am fost combinata
dar el nu mi-a dat ignore
ma mai place inca?[caci si eu il plac, dar am fost geloasalaughing]
RASPUNDETI PLEASE!

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De ce nu-l intrebi direct pe el, e cel mai simplu si o sa fie cel mai bun raspuns.
Succes!

| Monik_4320 a răspuns:

Daca nu ti-a dat ignore nu inseamna ca te mai place... poate vrea sa fiti doar amiciwinking

| aura_1762 a răspuns:

Nu ttrebeuie neaparat sa iti dea ingnore exact aceasta situatie am avut-o si eu dar dupa 1 luna el a vrut sa stea din nou cu mine si suntem un cuplu fericit eu zic sa mai astepti si sa fi atenta la comportamentu luibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa iti dea ignore? Poate vrea sa ramaneti prieteni, desi v-ati despartit. Daca te mai place, observi din comportamentul lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Combinata? acelasi termen de 2 lei.combinatie; legatura comoda fara responsabilitati bazata doar pe asigurarea sexului, fara sentimente si atasament.pai ce sa-i placa? el s-a mai combinat cu vreo doua trei, si tu esti rezerva.sigur ca-i placi. golaneala, sau combinatia cum ii spuneti voi, place oricui.doar nu este platita. e moaca.cata, iarta-ma de rog, dar intr-o combinatie, iti place de el ca persoana? sau doar sexul lui? fiindca eu nu m-am combinat niciodata, doar m-am indragostit.pe vremea noastra nu era termenul de combinatie.era casatorie si golaneala.sau copilarie prelungita cum spuneam noi.