| OptimusPrime a întrebat:

Deci mi-e frica rau de moarte.Cand ma gandesc la ce se intampla in Japonia si s-ar putea ca intr-o seara sa fie un cutremur si dimineata sa nu ma mai trezesc. Mi-e frica rau de tot crying( crying(. Nu vreau sa mor.

IMI ESTE FRICA DE MOARTE crying :-ss. MIE FRICA DE CE VA URMA DUPA MOARTE. MIE FRICA crying :-ss :-ss. Daca s-a intampla ceva (Doamne fereste), am incercat sa fac fapte bune, dar in ultimul timp m-am cam indepartat de credinta si imi este frica :-ss.crying crying

Ce credeti?

10 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu trebuie sa ne fie frica de moarte,nu trebuie sa traim cu acest complex interior chiar daca stim ca vom muri datorita unei boli care nu mai poate fi tratata sau fereasca Dumnezeu un cutremur,foc sau o revarsare de apa, inundatii ne-ar putea surprinde si putem sa pierim. Parerea mea este ca trebuie sa speram pana in ultima clipa, speranta e visul omului si intruchiparea tuturor dorintelor.

| Freaky a răspuns:

OMG Toma necredinciosuu! Du'te la biserica si descarca'te!
stii ca va trebui sa mori odata si odata nu?
Si daca faci fapte bune tot nu poti impiedica ce se va intampla.

Ti'am spus, mergi la biserica, e grav daca ti'e frica in halul asta.

| DenisaLuciaBarbu a răspuns:

Wow,calmeaza-te.In primul rand trebuie sa te gandesti ca i se poate intampla oricui. Daca tie- destinat sa mori, atunci mori.Nu poti interveni cu nimic.Asa e lasat de la Dumnezeu.Si nu te mai speria.Gandeste-te ca nu toata lumea e credincioasa.Si oricum impulsul acela spiritual pe care il are orice crestin poate invia oricand. Daca vrei sa fii mai aproape de Dumnezeu, nu te impiedica nimeni sa te duci la biserica sau sa te orgi.

| deea98 a răspuns:

Auu... Nasolsad. Nu ca as fi eu cea mai credincioasa fata, dar ieri, profa de religie ne-a spus o povestire. Atunci cand va fi sfarsitul lumii, fiecare se va mantui sau nu. Depinde de starea in care se va afla atunci cand va veni Iisus. Sfatul meu e sa incerci sa faci cat mai multe fapte bune, mai ales acum in post. Incearca sa postesti, sa mergi la biserica si sa te rogi daca ti-e chiar asa de frica.
Sau du-te si spovedeste-te. Cu siguranta vei scapa de frica asta dupa aceea!

| VORTEX a răspuns:

Sincer sa fiu nici eu nu prea merg pe la biserica insa am incredere si in acelasi timp frica de Dumnezeu,dar daca s-ar intampla un dezastru de genu celui din Japonia la fel cum Dumnezeu ne-a dat viata, asa si eu imi las viata in mainile lui Dumnezeu, eu nu am frica de moarte fiindca stiu ca Dumnezeu va fi langa mine si ce mai trebuie sa stii este ca moartea nu este sfarsitul.Moartea este doar o poarta de trecere catre lumea de apoi unde oamenii au viata vesnica, acum depinde de ce faci in viata unde ajungi in stanga sau in dreapta. Dumnezeu iubeste omanenii si nu le vrea moartea.

| Deennn a răspuns:

thinking
Si mie dar asta e. Nu suntem nemuritori. happy
Bafta.batting eyelashes

| Bianca_5451 a răspuns:

De unde esti?straight face

| Darkrosse a răspuns:

Ce va fi va fi.Nu poti schimba ori evita ceva ce se va intampla, daca va fi un cutremur(Doamne Fereste!)nu ai cum sa eviti acest lucru...tot ce poti face...zic eu, poti sa traiesti fiecare clipa ca si cum ar fi ultima ca sa nu ai ce regreta mai tarziuwinking nu stiu cat de mult te-am ajutat dar mi-am dat cu parerea.

Numai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce s-a intamplat in Japonia s-a intamplat si nu putem face nimic asta e si mie imi este foarte mila de acei oameni dar asta e nu trebuie sa-ti fie frica nu se va intampla nimic rau stai linistita si oricum mai ai mult de trait stai linistita nu te gandi la moarte de acumwinking

| ilinka28 a răspuns:

Va este frica de moarte? veni-ti in Romania ca suntem cu 50 de ani in urma laughinglaughing