| Kawaaii a întrebat:

Deci mor straight face Nu mai pot. Mi-au facut mama si bunicamea scandal acum o oraa..si mama a inceput sa-mi zica ca sunt urmarita bla blaa si ca stau cu baietii. si ca cineva mi-a facut poze cand stateam cu ei si cand iesim afara de obicei si daca nu recunosc cu cine stau afara si i lee arata lui tata si nu vreau..adica afara ies rar cu baieti adica nici nu ies..si daca ies ies cu unu mai mic ccu o clasa decat mine..Si bunicamea era gen; si eu stiu tot ce faci.straight face Deci numai pot frate ce naiba mi-au pus spioni, inteleg ca am 13 ani da nici chiar asa..adica nu au incredere in mine? si mama mai si zice ca "fumez"..Va rog sa-mi imi dati un sfat. Fundasad

Răspuns Câştigător
| Ericav_Andrei_1994 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta, totul se rezolva de la sine. Dar cel mai bine este sa te calmezi si sa incepi sa iti petreci mai mult timp cu persoana ta. Sa te cunoasti mai bine, astia sunt cei mai buni ani din viata in care te cunosti.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Roxxxxi a răspuns:

In primul rand, ai grija la anturaj. Iar la 13 ani poti sa mai stai pe acasa mai mult. Daca stii ca nu esti vinovata nu te stresa. Le explici la ai tai cu calm ca trebuie sa aiba incredere in tine.

| NCN a răspuns:

Poate este o perioada mai dificila sunt si ei grijuli, dar nu isi mai reamintesc de copilaria lor si ei au avut 13 ani si mai ales ca esti fata dar cum a zis Porto sa ai temele facute toate cele e naspa ca nu au incredere in tine am patit-o si eu stiu cum e o sa iti treaca, dar tot e naspa.

| Porttocalaaa a răspuns:

Daca tu stii ca esti nevinovata nu trebuie sa te stresezi, adevarul va iesi o data la iveala si se va afla ca tot ce au "spionat" ele sunt niste minciuni. incearca sa faci lucruri semnificative(sa inveti mai bine, sa iti faci ordine in camera) si ele vor aprecia si isi vor schimba parerea despre tine... fa-ti temele si invata inainte sa iesi si cand vrei sa iesi spune-le ca ti-ai terminat toata treaba si ca acum ai nevoie de putina distractie. sper ca am fost de ajutor, funda?

| N1no a răspuns:

Nu mai iesi afara(strada) prea mult si evita baietii momentan.

Gaseste ceva la care te pricepi o pasiune, o activitate sau fa un sport. Nu uita : NU EXISTA PRIETENIE ADEVARATA (cel putin foarte rar) familiei ii pasa cu adevarat de tine.

Daca vrei sa discutam mai mult despre asta da-mi id-ul tau. Ca si eu am trecut prin ce treci tu acum.

| Kawaaii explică (pentru Ericav_Andrei_1994):

Https://www.facebook.com/alexandra.claudiaa?ref=tn_tnmn mai bine sa imi dai add pe fb, ca nu prea mai stau pe mess;;)