Am trecut si eu prin asta, totul se rezolva de la sine. Dar cel mai bine este sa te calmezi si sa incepi sa iti petreci mai mult timp cu persoana ta. Sa te cunoasti mai bine, astia sunt cei mai buni ani din viata in care te cunosti.
In primul rand, ai grija la anturaj. Iar la 13 ani poti sa mai stai pe acasa mai mult. Daca stii ca nu esti vinovata nu te stresa. Le explici la ai tai cu calm ca trebuie sa aiba incredere in tine.
Poate este o perioada mai dificila sunt si ei grijuli, dar nu isi mai reamintesc de copilaria lor si ei au avut 13 ani si mai ales ca esti fata dar cum a zis Porto sa ai temele facute toate cele e naspa ca nu au incredere in tine am patit-o si eu stiu cum e o sa iti treaca, dar tot e naspa.
Daca tu stii ca esti nevinovata nu trebuie sa te stresezi, adevarul va iesi o data la iveala si se va afla ca tot ce au "spionat" ele sunt niste minciuni. incearca sa faci lucruri semnificative(sa inveti mai bine, sa iti faci ordine in camera) si ele vor aprecia si isi vor schimba parerea despre tine... fa-ti temele si invata inainte sa iesi si cand vrei sa iesi spune-le ca ti-ai terminat toata treaba si ca acum ai nevoie de putina distractie. sper ca am fost de ajutor, funda?
Gaseste ceva la care te pricepi o pasiune, o activitate sau fa un sport. Nu uita : NU EXISTA PRIETENIE ADEVARATA (cel putin foarte rar) familiei ii pasa cu adevarat de tine.
Daca vrei sa discutam mai mult despre asta da-mi id-ul tau. Ca si eu am trecut prin ce treci tu acum.
Https://www.facebook.com/alexandra.claudiaa?ref=tn_tnmn mai bine sa imi dai add pe fb, ca nu prea mai stau pe mess;;)