În prima parte a vacanţei, adică de mâine, voi fi plecat din oraş pentru câteva zile. Pe urmă, îmi doresc să văd multe filme, să citesc, să-mi petrec timpul liber cu cei apropiaţi şi, bineînţeles, să dorm cât mai mult.
Eu mi-am propus să merg la sala de forţă, să învăţ sistemul endocrin şi reproducător; şi să mai stau pe la salonul mamei mele să învăţ să tund şi să fac împletituri
Dar îmi este tare teamă că voi sfârşii stând toată vacanţa în casă ca un "coach potato" uitându-mă la Dr. House şi mâncând Belvita şi bând lapte. tu?
Pai. pierd timpul degeaba
Cu folos nu stiu cum l-as putea folosi...
In prima saptamana ma duc la o fosta colega si al ziua unei colege actuale, apoi, de Paste, am duc la tara, iar cand vin ma duc la mall sa ma uit la un film impreuna cu o fosta colega si apoi la scoala
Ce fac în vacanţă? Ce fac de obicei, doar ştii.Merg la YMCA, beau, cânt, mă droghez, fac origami, drumeţii pe munte, headbang, fac jointuri, carting, vorbesc cu tine la telefon bla bla bla.Chestii de căcat.
Hai mă. lapte?..bere mă, bere.beau eu bere și sunt fată, da pai tu? vorba aia, prea mult lapte strică
Mdeaaah. așa-i dudă. și unde să-mi pierd timpul, dacă nu la cârciumă?
◕ Salut sunt Dinozarul.
◕ In vacanta o sa ma duc in jungla sa mananc fructe si sa ma joc cu alti dinozauri.
◕ Weekend placut.
Nicidecum, pentru că nu am specificat unde îmi voi petrece timpul cu cei apropiaţi.
Când sunt singur beau lapte; nu beau bere decât atunci când sunt cu prietenii, dacă ajungi să bei singur e de rău
N-am eu treaba B0$$, eu in aceasta vacanta MINUNATA, voi merge in fiecare zi la cinemacity cu o portie MARE de NACHOS +o bere, si vara o sa ies cu burta la soare, like a man.
Eeeete-așa...io beau bere și singură, și în public, și de față cu ai mei...io beau bere cu oricine lângă mine.
Dudă, da tu n-ai vacanță? unde satan lucrezi? ..la pușcărie?
Binee... îs curioasă să văd cât de prost o să te invețe tataie ăla care o să te învețe
Hăăă. dacă nici tu nu dai nici un semn de viață te fugăresc, să știi
Hehe, eu mi-am luat vacanţă cu o săptămână înainte.
Depinde cât de în serios ei cuvântul 'folos'. Dacă găseşti un folos în a citi cărţi, viziona filme, asculta muzică şi făcând alte activităţi de genu', atunci da, eu o să-mi pierd timpul într-un mod folositor. Mă bate gândul să învăţ o limbă străină că şi aşa se prind imediat de mine.
Acum că tot ai întrebat, am realizat că vreau să merg la mare, dacă tot s-a încălzit. Dar cred că mai bine aştept până la vară...
Dacă dau un semn de moarte nu e bine?
http://www.youtube.com/watch?v=yu4MufP7fsg
Mă, tu nu trebuia să fii fosilă până la momentul ăsta? ce naiba, ai înviat?
Nu, nu-i bine dudă. eu nu vreau să mori...sau dacă mori, măcar păstrează-mi și mie băutură și-un loc la pomană și la parastas
Http://www.youtube.com/watch?v=RECKSNkFxwM umm, i found out!
hope u find it interesting -.-
PS: u grab mr sausage and shake the hell outta him
SunShine82 întreabă:
Yee întreabă: