Doamne ce dementa, saracii catei.Soacnte imagini. Ce oameni, doamne...nu ma mira, suntem in Romania dar asta e prea de tot. sincer am oprit filmuletul la 00:06...pentru ca e exagerat, se vede in ce mediu si ce educatie are fata, pedeapsa potrivita pentru ea ar fi scoala de corectie sau biciuireain *** ce nesimtita.
Doame ce fata proasta.Nu imi vine sa cred.Cum poate sa arunce niste catelusi nevinovati in rau.Nu are pic de suflet.. Daca as fi eu in locu "protectiei animaleor" jur ca as baga o pe asta in puscarie.
Nu se pun macar 1 minut in pielea acelor animale. Am vazut si mai rau stai linistita. Ca bateau caii cu pietre si altele. Deci... macar noi care avem diametru mai mare la creier sa nu facem asta si sa ne invatam urmasii ce sa faca.
Pup.
BUNA! MACAR putea sa-i dea cuiva sau sa-i lase pe strada nu sa-i arunce in rau. Mi-e foarte mila de ei.Saracii cred ca nici nu aveau ochi.
Aia e tembelea. Nu ma pot uita. Tampita dracului! Daca are TPU, draga esti cretina!
E o fata fara minte, rea la suflet si am o parere foarte proasta despre ea
Din nefericire exista si astfel de oameni. Dar nu cred ca exista numai in Romania, eu cred ca exista peste tot astfel de "specimene" si din pacate nu sunt pe cale de disparitie. Ce s-a intamplat acolo a fost o chestie de amuzament pentru ei, ceva fun.Acum e prea tarziu sa se mai poate face ceva pentru acei catelusi dar poate pe viitor se va schimba ceva in Romania, indraznesc sa sper!
Rallu...cred ca a vrut sa iti spuna ca nu e din Romania acea fata
Cred ca parintii o agreseaza, si din aceasta cauza ea vrea la randul ei sa aiba controlul asupra cuiva, in cazul nostru asupra unor catei.. wow...sunt impresionat