| Sofffie a întrebat:

Deci pana la ce e cu acel virus FOTO care circula pe messenger 10?, cu ce iti poate afecta calculatorul?

12 răspunsuri:
| anonima_4990 a răspuns:

Se trimit fel de fel de mesaje pentru a accesa anumite link-uri, unde desigur, primesti un excelent virus. Daca ai intrat pe acea pagina si ai descarcat acel "programel", ti se va da messenger-ul peste cap!

| biiiabyby a răspuns:

Am avut si eu un virus dinasta. Mia-m schimbat windowsu, era infernal!straight face...Numai ca asta era si mai rau, pana si Skype-ul il controla.Si deschidea ferestre de mess incontinuu, imi bloca calculatorul...Deci am primit massul, l-am deschis, si cand am vazut ca-mi da sa descarc ceva m-am oprit si nu am descarcat nimic.

Voi poate data viitoare o sa va amintiti ca nu toate massurile sunt trimise de la persoane "de incredere".happy

| ChristianAthletikتايلور a răspuns:

L-am primit si eu.Singura speranta e sa-i dai scanare cu antivirusul si daca ai noroc ti-l gaseste.

Va-ti dat dreacu astia cu programu vostru. Fu**-va programu asta al vostru
Un hacker pacalit de altii mai buni.Am uitat meseria.

A si inca ceva cei care isi inchid messu cu speranta ca nu va mai da massu va inselati.Debifati optiunile de retinere a parolei si celelalte.

Gata l-am curatat

Asta va fi o intrebare favorita.

Acest virus a fost lansat si in 2006.

| caravaggio a răspuns:

Scaneaza calculatorul cu Malwarebytes' Anti-Malware

| boboletzu a răspuns:

Ti-l distruge incetul cu incetul...singura cale de a scapa de virus cu foto dati ctrl + alt + delete si dati end process la INFOCARD. EXE si stergeti urmatoarele fisiere:
C:\Windows\mds.sys
C:\Windows\mdt.sys
C:\Windows\winbrd.jpg
C:\Windows\infocard. exe
si alta data nu mai dati click pe toate...

| stuffhappens a răspuns:

Afla cum poti sa scapi de virus aici http://woflz.wordpress.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numai faceti ce a zis boboletzuca dupa un restart la calculator s-ar putea sa va treziti cu virusul la loc(deoarece in afara de fisierele astea virusul mai creeaza si altele care au tot felul de denumiri nu numai acestea scrise aici + registri care iar nu sunt scrisi aici), faceti ce a zis caravaggio.