In amandoua destinatiile am mers.Eu ti-as zice sa optezi pentru Egipt.E superb acolo.Sunt multe lucruri de vizitat.Si in plus se pare ca ai si un hotel bun.Multa bafta :*
Daca vrei distractie, alegi ->Grecia!
Daca vrei sa vezi una din cele 7 minuni ale lumii alegi ->Egipt!
Iar pentru tine varianta cea mai buna este cea aleasa de tine!
Spune Egipt, zi şi tu că anul viitor ai de făcut oricum pentru şcoală ceva chestie cu Egiptul. Sau că ţi s-au promis puncte suplimentare la istorie dacă predai un proiect făcut de tine. Sau spune că pur şi simplu vrei să mergi acolo. Cum ziceai şi tu, poate nu vei mai avea ocazii să mergi acolo altădată
Si eu am vizitat ambele tari...In Grecia am fost chiar de 2 ori...
Mai mult, sincer, mi-a placut in Egipt. Daca te duci in Egipt sa ai crema pentru soare la tine pentru ca vara te prajesti...Eu m-am prajit in aprilie...
Bafta
Hmm...greu.mie mi se pare Egiptul o destinatie foarte istorica, daca iti place istoria, sa aflii ruinele lui tutankamun etc.
dar
si Grecia e tot la fel o destinatie istorica
gandeste-te asa:
1.Nu te duci in Egipt ca sa mergi la piscina,eventual mergi la mare dar in niciun caz la piscina pentru ca, totusi, vrei sa te bronzezi iar intrand in apa iti dispare bronzul
2. poate ca nu vei avea sansa sa vizitezi Egiptul asa de des
3.In Grecia tu vrei sa vizitezi sau sa stai cu rudele tale in camera si sa vorbiti?
4.cu siguranta fiind rudele tale o sa mergi sigur la ei pe timpul verii sau in alte vacante
Raspuns:alegerea e a ta, acestea sunt doar niste sugestii
te pup si sa te distrezi
Eu as alege Egiptul pentru ca vorba ta.la rudele tale mai poti merge pentru ca mereu te vor astepta cu bratele deschise>
anonim_4396 întreabă: