| Balboa a întrebat:

Deci please help me! Eu, fiind calificata la olimpiada de fizica, fac cu profa mea pregatire. Unde? In clasa baiatului dupa care sunt topita. L-am intrebat daca e adevarat ce zic prietenii lui cum ca ar vrea sa iasa cu mine si azi a bantuit pe la clasa mea dar pe mine ma trageau colegii de maini si de picioare si nu am scapat de ei. Deci maine va fi cea mai oribila zi. Pe langa ca risc sa pic cu el in banca pentru ca amandoi avem nume apropiate, tot ce-mi trebuie e un coleg care sa se trezeasca sa-i spuna cat de mult mor eu dupa el. [ sunt in stare nebunii]. Deci ce sugerati sa fac cu tipul? FONDAA.

Răspuns Câştigător
| Andy04 a răspuns:

Fi draguta cu el.Incearca sa vezi daca te place.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu fi asa de rusinoasa si spune-i ca il placi, asa poate ca si el iti va spune la fel. Si veti avea o relatie.

| theorizer a răspuns:

Fizica day dreaming

| RoaRxDD a răspuns:

Fii calma, e doar un tip. M'as simti usurata daca colegii i'ar spune, deoarece ar afla adevarul, s'ar apropia de tine si ar incepe o relatie draguta.
Daca te trageau de maini si de picioare, ma cam sperie deja. Sunt cam ...ciudatei O. O
Lasa totul sa se intample de la sine, pur si simplu asteapta putin sa afli daca simte acelasi lucru. ^^

Sper sa te ajute :]