Asta nu o poti afla decat de la instructorul de la sala. Pentru ca fiecare are corpul diferit, asa ca ai nevoie sa lucrezi diferite parti ale corpului mai mult sau mai putin...
Eu am fost, pentru modelare, si mi-a spus clar unde trebuie sa lucrez mai mult, cam cat...
Ca sa nu mai spun ca programul se schimba, daca te tii serios de sala, in timp, o sa ai rezistenta mai mare, asa ca o sa faci mai mult sau o sa renunti la anumite exercitii...
Asa ca eu zic sa nu te iei dupa ce spune unu' si altu', mai bine vorbeste cu antrenoru'...
Deci.eu la inceput se lucreaza cam trei serii de cate 12 repetari, iar muschii se lucreaza astfeliept cu Triceps(asta faci in prima zi) apoi Spate cu Biceps(a doua zi) apoi Picioare incluzind gambele (a treia zi) apoi antebrat cu trapez (a patra zi),(trapez fiind muschii din zona gatului).Eu asa fac exercitiile...acum faci cum stii. Daca mai ai nelamuriri mesaj privat si te ajut, sper ca ti-am fost de ajutor...bafta
Au pareri diferite pentru ca si ei s-au luat dupa altii, poate corect, poate nu! ideea principala e ca poti sa-ti faci tu singur un program in care sa lucrezi pe zile diferiti muschi! piept+biceps, triceps+spate, abdomen+picioare. Incepi cu 3 serii de cate 10 repetari sa zicem! greutatea cu care faci o gasesti tu usor, astfel ca la ultimele repetari din cele 10 sa te fortezi putin! daca vrei masa faci cu greutati mari, daca vrei modelare, faci mai multe repetari cu greutati mai mici! bafta! si ai grija si la alimentatie! poate e mai importanta decat exercitiile! bafta!