anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci sa va intreb exista piercing cu magnet si daca da cum til pui adica are un magnet special pentru peile si cam cat tine nu pica jos? Si trebuie pus la un salon special sau til poti pune acasa eu am 13 ani cred ca din ala cu magnet as putea sa imi pun din ala ma lasa si a mei ca mno pentru unu adevarat zic ca nu corpul destul de matur...

10 răspunsuri:
| Alex_7297 a răspuns:

Aşa, aşa, să fii în pas cu moda! Vezi că mai nou se pune pierce în..., tu nu vrei?

| Bybybya a răspuns:

Exista piercing cu magnet pentru ca am avut si eu odata sh mi-a cazut km in 2-3 luni ca s zc asa.intelegi? numai ca al meu era din argint sh cedeam ca o sa fie mai rezistene d aceea l-am tot dat jos sh l-am pus, asa ca te sfatuiesc s nu faci ca mine... sper ca ti-am fost de ajutor

| Antonia19989 a răspuns:

Da exista! Nu trebuie sa te duci la nici un salon. Ti-l poti pune singur, e foarte usor de pus big grin Si nu pica jos. Il gasesti in orice magazin care vinde pierce'uri, cercei, etc happy

| Antonia19989 a răspuns:

Dar depinde, de locul in care ti-l pui. Eu am avut pierce in buza inferioara, l-am dat jos si gaura s-a astupat. Dupa aceea am hotarat sa port un piercing cu magnet. Nici nu se vede diferentawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Există cercei cu magnet laughing. Nu ţine magnetul prea bine, cade şi ăia îi pui acasă. De pirce-uri nu ştiu dacă sunt cu magnet.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu vreau piricing cu magnet in limba am auzitcak exista da trebuie dat jos cand mananci si dormi? Si daca te saruti cu un baiat am auzit ca exista riscul sa il dai luihee hee ajutati-ma si pe mine

| asdsdsaaas a răspuns:

Da exista...si eu vreau sa-mi pun:X

| gabby77 a răspuns:

Eu am cu magnet si sa stii ca nu tine daca vrei sa il pui pe buza sau obraz.Eu il am pe limba si tine, doar daca te joci cu el cade si ajungi la urgente daca il inghiti.Eu mi-am pus acasa e pur si simplu un magnet normal pe care ti-l pui unde vrei.

| G3any a răspuns:

Imi dai si mie te rog vreun site unde exista piercinf cu magnet?