...Daca tie frica de intuneric s-ar putea ca creierul tau sa fi creiat anumite iluzii... ultima intamplare nu am putut so inteleg prea bine (mai pune si tu virgule).Nu spun ca nu cred ce ti sa inmplat dar din cauza unei anumite frici creierul poate creea iluzi exact ca intr-un vis Pse fiecare data cand ai patit vreo intmplare de asta ai incremenit? Chiar is curios As vrea sa mai aud asemenea povesti intmplari.
da, se poate si am pus virgule dar nu prea mia permis TPU. ca am pus prea multe. si cum am spus nu mi-e frica de intuneric nu am de ce. doar ca fazele astea. mi s-au intamplat. si am auzit pe multi. am pus intrebarea doar sa aflu daca mai este cineva in aceeasi situatie.
Am patit si eu ceva asemanator dar eram foarte mic...In final mi-am dat seama ca era doar imaginatia mea, darr as vrea sa mai aud si alte cazuri oricum
Mai vb
Pai,tu acum astepti pareri? Daca da, parerea mea este ca poate ai fost obisnuita sa stai singura si mintea ta aduna informatii de la televizor...e ciudat..si eu patesc chestii din astea cand ma plimb noaptea pe strada, parca ma urmareste cineva tot timpu am senzatia asta, am doar 13 ani, mi-e frica.dar te cred si imi pare rau..de atuncea nu ai mai patit nimica? Daca vrei sa zici ceva iti dau id ca sa nu iti fie rusine sa zici public. vorbim la prieteni bine?