| MrsDraguttza a întrebat:

DEci sunt momente cand stau si ma uit in gol cateva ore ( cel ai mult 3 ore )
Nu imi amintesc nimic decat ca imi imaginez o poveste si parca ma introducn in ea intr-un fel
Uneori sora trebuie sa ma palmuiasca ca sa ma trezesc
Dar nu dorm
Pot sa stau si in picioare
Simt decat ca parca ma retrag din corpul meu
Evadez de toate probemele mele si am refugiez intr-o poveste inventata de mine
E cam ciudat. nu credeti?

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Am si eu o senzatie ca asta, dar dureaza putin, si nu e la fel de intens ca tine.
Cred asta destul de super, momentul ala in care sunt "blocat" imaginatia mea pare mai reala decat e de obicei, si pot sa-mi imaginez orice, si folosesc acest timp, cat pot, si-l prelungesc cat pot, dar nu mult.
E super ca poti sta asa 3 ore. Cred ca tu esti unul din acei oameni care pot visa lucid usor, din cauza acestei stari, si te invidiez pentru astawinking

| MrsDraguttza explică (pentru MenInShadow):

E cam greu sa ma trezesc
DE asta uneori las televizorul aprins laughing

| MenInShadow a răspuns (pentru MrsDraguttza):

laughingrolling on the floor ca sa para ca te uiti la tv, e super.
Oricum, tot te invidiez putin, nu prea imi place lumea in care traiesc, adica lumea imi place, nu-mi plac oamenii, sunt rai, etc, si rar gasesti exceptii, asa ca lucrul pe care-l faci tu il vreau eu, sa "ies" din lumea asta si sa stau in imaginatia mea.
Facem schimb?laughing

Nici mie
uneori nici nu imi apsa ca trebuie sa mananc sau sa dorm
staua sa si imi imaginez asa de multe cred ca ama ajuta si faptul ca ma uit la multe anime-uri
si eu mi-am continuat povestea... asa putea scrie o carte laughing

Ohhh... ok, inima mi-a tresarit. cineva care se uita la anime:X cate ai vazut pana acum, si care este preferatul tau?laughing
As putea scrie multe carti si eu, dar tot te invidiezlaughing app, chestia asta o ai de mic, adica de mic poti "iesii" din realitate? cat de tare...

Nu
de aproape 1 an jumatate can m-am decis sa scriu o carte dar pana la urma am renuntat si am ramas doar cu visatul laughing
Ma uit la anime-uri de la 8 ani
acum am 14
am vazut naruto, kaze no stigma, shugo chara, bleazh, nana, soul eater, trinity blood, vampire knight, d grey man, kilari, this beutiful yet ugly world, ah my goddens
si nu imi mai amintesc numele...dar iti dai seama
6 ani plini. in fiecare seara numai cu anime
dar preferatul meu ramane d grey man
si pe langa tv... ziua mai si citesc
am citit
invitatia la vals, povestiri in doi, pescarusul, enigma otiliei, robinsoe crusoe, comoara din insula, mareamarea, la medeleni, intoarcerea acasa, etc etc etc
citesc de la 4 ani

Ok, stai sa-mi aduc lista...
Deci, 24 anime-uri, preferatele fiind Dragon ball (toata serial + z si gt) si Bleach.
Sunt(le scriu in ordinea in care mi-au placutwinking
1. Dragon Ball z
2. Dragon Ball Gt
3. Dragon Ball
4. Bleach
5. Death Note
6. Hellsing Ultimate
7. Bakuman
8. One Piece
9. Yu Yu Hakusho
10. Trigun
11. Hellsing
12. Devil May Cry
13. High School of the dead(asta era mai sus, dar nu cont)
14. Ao No Exorcist
15. Detective Conan
16. Rosario Vampire 1
17. Rosario Vampire 2.
18. Kaicho wa Madi-sama
19. Bakuman 2
20. Cowboy Bebap
21. Fary Tail
22. Tebgeb Tiooa Gurren Lagan
23. Slap Up Party Arad Senki
Am scris pe scurt, ok, tu ai vazut mai putine, pentru ca mai si citesti, si te mai uiti si la tv.
Respect oamenii care citesc, pentru ca au rabdare, eu nu pot citii o carte daca nu ma simt atras de ea, daca primele 10-15 pagini nu-mi plac, nu o pot citii mai departe, si la tv ma uit doar vinerea acum, cand e Romanii Au talent, in rest, nu-l aprind...
Tot te invidiez...

Am vazut 4, 5 si 9
si dragon ball
tot nu inteleg de ce ma invidiezi
nu am nimic special
aaa sa vezi. compun poezii, si compuneri...laughing
Dar in schimb viata mea sociala e la pamant
am o groaza de prieteni si toti ma invita dar nu pot sa stau cu ei
simt un disconfort ciudat cand stau cu ei
am mers de cateva ori si am stat cu ei, a fost distractiv dar atat sad
Am avut incredre in prieteni si m-au dezamagit
asta e un motiv pentru care inventez, compun... ctesc.
Parintii imi spun ca stau prea mult in casa si cateodata ma obliga sa ies laughing
La scoala sunt ca o nebuna... am atata viata in mine, rad, fac glume... dar acasa ma inchid si daca-mi scoti un cuvant din gura. esti tare laughing
Sunt obsedata de curatenie
Eu nu pot sa imi imaginez nimic daca e mizerie in camera
de ex
ma pun in fotoliu si vreau sa imi imaginez ceva
ma uit putin in dreapta si vad o hartiuta pe jos
zic sa o ignor dar parca imi sare in ochi laughing si striga " ia-ma. arunca-ma la cos. da-mi foc " laughing
ASa. o duc la cos si ma intorc... dintr-o data vad ca perna e indoita
Ma ridic o aranjez si in sfarsit ma pun... laughing dar apoi vin surorile mele in camera laughing
N-am decat sa ma duc in gradina. ma pun pe o piatra si pot sa stau asa... pana striga taat de la etaj " Hei. ligia? Ce faci acolo? Hai in casa?" vede ca nu ii raspund si o trimite pe sora-mea care e cam enervanta si nu am striga si ea si imi da o palam direct laughing
Mama chiar sunt complicata! laughing

Mama, esti. deci, naah, n-am, cuvinte. semanam. Nici eu nu ies din. era sa scriu scoala, si asta nu e binelaughing nici eu nu iesi din casa, doar rare ori. Sunt obsedat de pc, cel putin asta zic parintii mei, dar ei nu inteleg ca eu nu am nimic mai bun de facut, absolut nimic.
Cu prietenii daca stau pe afara ma plictisesc extrem de repede, ok, cum ai zis tu e distractiv, dar doar daca iesi odata, sau de 2 ori.
Nu sunt obsedat de curatenie, dar atunci cand fac ceva ma gandesc prea mult dupa ce am facut nu inainte. Sa zicem, am dat o cana cu apa jos. 2 ore ma gandesc ce o sa-mi zica mama cand o sa vada cana spartalaughing nu-mi este frica dar ma omoara gandu asta si nu scap de el.
In camera ma simt acasa, nu in casa, doar in camera la mine, si am dese certuri cu parintii, pentru ca atunci cand stau pe pc, si sunt foarte concentrat, nu am grija la tonul meu, si ei zic ca le vorbesc uratstraight face
Compuneri fac si eu, dar nu am mai deloc chef, le fac doar cand le da ca tema la scoala, dar atunci cand le fac, parca imi pun in functie imaginatia, imi vin mii idei, din care trebuie sa aleg, si nu stiu pe care sa o aleg, fac variante, si mi-e greu sa aleg.
Poeziile la fel, incep o idee, dar nu pot sa o tin mult, pentru ca vine alta idee care mi se pare mai buna, si tot asa.
Cel mai rau, este cand desenez. Ador sa desenez anime, desii cateodata este cam complicat. Desenez doar cand sunt singur acasa, pentru ca daca intra cineva la mine in camera atunci cand desenez, imi vine sa-l omorlaughing
Te invidiez pentru ceea ce esti, esti speciala, eu nu sunt special, duc o viata vaga, in care nu fac nimic. mai sunt si timid pe deasupralaughing poate aici, pe TPU iti scriu o pagina intrega, dar in realitate, (presupun ca esti fata), in fata unei fete nu leg 2 vorbelaughing uit tot.
Ma enerveaza si toate "regulile" pe care mi le impun. Mi-am facut un juramant, mie, sa nu lovesc vreodata o fata oricat de mult m-ar enerva, doar daca zice de mamalaughing nah, nici asa, nu lovesc, si faza e ca atunci cand cineva afla asta, adica o fata, incearca sa ma faca sa o lovesc, si ma enerveaza, oare dc am jurat eu asta.
Jaja, aman2 stam in casa, pentru ca nu ne place lumea de afara. Tie iti place sa citesti, mie imi place calculatorul, tu esti obsedata de curatenie, eu nu prea, adica nu-mi place sa stau in mizerie, dar nici ca tinelaughing
Suntem atat de diferiti, si totusi semanam atat de mult. Odata la nu stiu cat timp, intalnesc oameni ca tine, pe TPU, si parca se naste un nou euhee hee am mai cunoscut fete cu care m-am inteles, pentru ca ma inteleg mai bine cu fetele, dar dintre toate, cu una singura vreau sa mai vb, dar nu a mai intrat pe mess.
Cred ca te-ai ales cu un nebun pe caplaughing]
Sa nu uit sa mentionez ca urasc TPU, pentru ca nu ma lasa sa pun cate punte vreau eustraight face
App, cum te cheama? Ligia? serios? sa nu am citit bine? sau nu ai scris bine?
P.s- Nu lua ultima intrebare decat ca pe un complimentlaughing serios, Ligia te cheama? nu de alta dar nu vreau sa gresesc, si sa te "botez" eulaughing

Da. Ligia ma cheama
Citesc dar stau si pe net
Cand parintii au fost plecati o zi intreaga am stat de la 4 dimineata la 5 seara nonstop
nici n-am mancat
laughing
Si cu tonul mama este asa de Ahhhhhhhhhhh. uneori nsi folosesc sarcasmul si ma aleg cu o cearta... mama mama, mai rau ca la al doilea razboi mondial
uite id-ul meu ligia_ema
a vn mama pe capul meu

Ok, deci ai un nume pe care nu l-am mai vazut pana acum. Super!
Mama e la fel ca a talaughing ea tipa, si zice ca vb normal, dar cand eu vb normal, zice ca vb urat. chiar... adica, si se supara si tot eu trebuie sa ma scuz.
Cred ca din cauza ta o sa intru iar pe mess, adica nu prea stau, dar o sa o fac ca sa vb cu tinelaughing
***, nu pot sa gandesc fara muzicahee hee parca nu-mi vine nimic in cap daca nu ascult muzicalaughing
Oricum, de unde esti? si cati ani ai? ah, ai 14, oklaughing
Stiu ca esti foaaarte departe de mine, pentru ca aproape nu am pe nimeni ca tine, asa ca...
Jaja, mama daca vine pe capul meu sta 3 sec si pleaca (omg in loc de sec am scris sex), nu are treaba cu pc-ul meu, ca-l are pe-al ei.
Ce e destul de nasol, este ca se joaca si ea niste jocuri, niste jocuri cu obiecte ascunse, pe care trebuie sa le gasesti. Si mai sunt si chestii diferite, care trebuie facute, de logica, si trebuie sa ma cheme pe mine mereu, ca ea nu stiehee hee
ok, vezi ca ti-am bagat id-ullaughing
Eu acum 2 veri stateam aproape toata noaptea la pc, pentru ca stateam pe chaturi, imi placea sa prostesc lumea, dar m-am plictisit repede, cu cat cresc, cu atat sunt mai putin social, si inteligenta mi se dezvolta in singuratate.
Sa nu mai zic ca sunt prea timid laughing parca am mai zis asta nu?laughing
Si iar nu ma lasa TPU sa pun cate puncte de suspensie vreau eulaughing

Te-ai culcat? Daca da Nbhappy
Daca nu, ai ramas fara cuvinte?laughing am zis ceva rau?sad

Nu ma culcasem doar ca mama nu a avut incredere in mine sa am calculatorul meu si nu mi-a luat
dar lui fratelo i-a luat ca deh el are 16 si...
a trebuit sa ies pentru ca ea spune ca nu am voie sa vb cu baieti pe net
nici la statie nu ma lasa
cand am jucat jocul ala. sticluta de ne sarutam fete cu fete, fete cu baieti si baieti cu baieti a innebunit
am inceput sa-l jucam noaptea
laughing
aaa da pai deci. ma numesc Ligia ( stiu ca e un nume mai neobisnuit de aia imi place. Deja vreau sa-mi numesc fiica tot Ligia laughing ) si mai departe sa vb pe mess
apai nu pot sa dau informatii as ca daca sunt traficanti pe aici? laughing laughing laughing laughing laughing

| Nayuky a răspuns (pentru MenInShadow):

WOW.oameni ciudati! Ce bine..nu sunt eu singura persoana nebuna antisociala cu o familie ciudatalaughing.

21 răspunsuri:
| Ðσℓℓɴιηנα a răspuns:

Se numeste a visa cu ochii deschisi. Si nu mi se pare ciudat happy Si mie mi se mai intampla cateodata.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu e nimic ciudat.Asa au fost creeate mari capodopere,cel putin pentru cei care aceste,,imagini,, devin realitate.Te,,transferi,, intr-o lume care ar putea fi un mod de viata al celor ce mai pot sa viseze. Povestile si imaginatia copiilor sunt pe cale de disparitie, iar tu poti deveni o,, zana,, a lor. Ordoneaza-ti aceste idei, trairi, asterne-le pe hartie si poate asa v-or invata si altii sa mai viseze!

| Nayuky a răspuns:

Salut..am urmarit conversatia..pai,nu nu e ciudat si eu fac acelasi lucru doar ca pe mine ma deranjeaza orice chestie..deci trebuie sa stau comod si sa nu ma deranjeze nimic.dar asta e cam greu. daca sunt acasa se gaseste careva sa treaca pe la mine sa vada ce faca sau sa ma intrebe cevaa..la scoala daca ma vad asa ganditoare ma intreaba ce am..sau vor te miri ce alte tampenii vorlaughing..si e enervant, mai ales cand ascult muzica si imi cere careva telu sa il dau sa faca nu stiu ce pe net..si eu cum nu pot sa zic nu pentru ca ma simt prost le dau sa intre pe net.Sau cand n-am chef de nimeni si de nimic..tot am prin jur persoane..si au chef de vorba.Sau cand fac unele gesturi tampite, si na nu poti sa zici nimic..de exemplu..eu m-am aplecat peste banca sa imi iau gheozdanul sau ceva degenul..si in spatele meu era o colega mai animala de felul ei..care incepe sa dea din fund in timp ce imi dadeea mie plame la fund..deci nu stiam daca eram speriata, nervoasa sau amandoua..si am tipat la ea dar ii dusa rau( si nu, nu e lezby sau by)
dar e araboaica..si na.Sau la ora de teatru am vrut sa merg sa o iau pe o colega sa lucreze cu mine..ca trebuia sa ne alegem coechipieri..si vede ca ma duc spre ea si ma trage de mana ca animalu.m-a durut putin timp si dupa parca.rolling on the floor si se mai mira colegii mei de ce imi plac animeurile..la scoala, sunt multi care se iau de mine ca sunt fan anime si blah blah..Chesti e ca nu sunt in bataia de joc a clasei..pentru ca asa in general ma inteleg bine cu ei..numai ca eu in pauze stau mai mult singura in banca.n-am ce face..mai sunt 2 fete cu care stau dar nu tot timpul.a si apropo eu am tot 14 ani.imi pare bine sa te cunosc.
dar sincer e enervant ca atunci cand vrei sa fi lasat in pace sa vina cineva sa vorbeasca cu tine.mie asa imi vine sa ii catapultez pe toti.dar nu pot sa faca asta..cu toate ca sunt nebuna sunt si foarte timida.
O seara placuta

| MrsDraguttza explică (pentru Nayuky):

Mi-as fi dorit sa traiesc intr-un anime'
Ce? La tine in clsa pare normal
La mine e una care a ramas gravida
A facut avort
Acuma sta cu unul de 37 de ani
Era fata serioasa dar daca iau placut banii acum face totul pentru bani
Si cand zic totul ma refer la " TOTUL "
Oricum... si eu sunt timida si sunt si nebuna
Am cateva colege in clasa cu care stau dar5... in rest...
Am prieteni dar eu sunt diferita
Imi place sa stau la net SA vb cu persone pe care nu le cunosc ( doar sa vb laughing )
Sa le ascult povestile... sa le spun si eu povestea mea
Dar...

| Nayuky a răspuns (pentru MrsDraguttza):

Dar ce?laughing

| MrsDraguttza explică (pentru Nayuky):

Nimic nimic...

| ღДℓἷʂմƙᾄღ a răspuns:

Si eu pot, da nu chiar atat de intens :O. In plus mie daca ma pocneste cineva, sau daca imi baga degetele in ochi ma trezesc laughing. Si cateodata, seara ma gandesc la ceva de genu si adorm. Apropo eu cam tot timpul adorm cu ochii intre-deschisi laughing

| Root4004 a răspuns:

Da cam este... happy