De ce?!?! :O Ţi-e cumva frică să nu faci promisiuni pe care să nu le poţi onora? Păi nu fă promisiuni dacă nu esti sigur pe tine! Una e "esti o dulce, te ador" si alta "nu mă mai despart de tine, până mor"
Cred că la orice vârstă, declaraţiile sunt o încântare, mai ales pentru adresant... Şi în definitiv, declaraţiile nu se fac neapărat cu cuvinte... poti oferi o floare, o strângere de mână, sau un sărut tandru, însoţite de o privire anume, ştii tu...
Da, trebuie, e nevoie sa folosesti si cuvinte nu doar sa-i arati.Fostul meu prieten imi reprosa ca eu nu-i spun asa des ca il iubesc.Imi spunea ca desi ii arat, are nevoie s-o si auda.Cuvintele sunt importante.
Ce inseamna 'declaratii de dragoste' pentru tine? E ok sa iti fie teama, doar iti expui sentimentele in fata cuiva, devii vulnerabil. Dar daca iubesti persoana si ai incredere in ea, stii ca nu ti-ar face rau. Desigur, nu cred ca e nevoie de declaratii pompoase, promisiuni de genul ' pana la moarte si dincolo de ea' etc. Cel mai frumos suna cand spui exact ce simti, in cuvintele tale.
Asteapta totusi sa-ti faca el mai multe declaratii. Tu poti sa te exprimi mai voalat. Daca spui "Mi-a fost dor de tine"faci o declaratie prudenta care nu te angajeaza prea mult.Este bine sa-ti marturisesti sentimentele cand simti tu nevoia. Mira
Mie una mi se pare foarte frumos sa iti exprimi sentimentele Uneori trebuie neaparat sa ti le exprimi pentru a arata ca ti la acea persoana
Da cu siguranta! e ca sarea in mancare, sarea in mancare da gust mancarilor, asa si iubirea, declaratia de dragoste da surplusul necesar de condiment intr-o relatie perfercta.
Uneori trebuie spuse... pentru mine faptele spun mai multe, sotul meu prin comportamentul lui, fata de mine, prin faptele si prin privirea lui mereu imi spune ca ma iubeste... insa sunt momente cand simt nevoia sa si aud ca sunt iubita... uneori trebuie sa spui asta... de ce ti-e frica? daca intr-adevar ai sentimente pentru persoana respectiva trebuie sa ii spui... sunt persoane care au nevoie sa auda asta zilnic... le iau ca si un alint, un rasfat... de stricat nu strica ...nici mie nu-mi place sa zic fff des acest lucru insa sunt momente cand simt nevoia si eu la randul meu sa ii spun ca il iubesc... poate nu esti sigur pe sentimentele tale de aceea nu iti vine sa le zici...
costynel2000 întreabă: