Http://narcisasalbatica.a1.ro/poveste.html
Pai omul la care muncea Narcisa a fost omorat de cineva iar Narcisa a devenit un prim suspect de aceea Tudor a luat-o la el acasa pentru ca ii era avocat si pentru ca ia salvat viata lui si copiilor chiar daca sotia murise in acel accident. Tudor s-a indragostit de Narcisa pana la urma s-au cuplat dar pacat ca fiica cea mare si sora sotiei lui tudor nu o suporta.Narcisa intra pana la urma in inchisoare fiindca ma rog o fugit. dar aici intervine la proces prietenul lui tudor si el avocat fiind si cel mai bun prieten a lui tudor, lucrand la firma lui care se numeste Cristian.Cristian a inselat-o pe sotia sa Manuela cu Carolina pe cand aceasta traia.Acest secret a fost aflat de catre sora Carolinei prin niste scrisori iar pentru a nu-l spune pe Cristian lui Tudor, Eliza (sora carolinei) i-a cerut lui Cristian sa o bage pe narcisa in puscarie pentru totdeauna. Tudor o salveaza pana la urma iar relatia lor devine si mai stransa pana cand Eliza ii aduce un profesor Narcisei profu se indragosteste de narcisa iar relatia dintre tudor si narcisa moare, ei mai iubindu-se inca.Profu vroia sa se casatoreasca cu Narcisa dar pana la urma este omorat de Eliza ma rog, iar Narcisa s-a combinat din nou cu Tudor.Critian avea un copil facut cu Carolina iar carolina la facut sa creada pe Tudor ca este al lui. Tudor a aflat toate secretele iar prietenia dintre ei sa sfarsit si chiar sau batut.In familia lui Cristian Manuela il insela cu un angajat de la firma, a ramas insarcinata a pierdut copilul, a fost dusa la spitalu de nebu ni fiindca a vrut sa se omoare, Acum MAnuela nu mai vrea sa stie de Emil (cel cu care la inselat pe Cristian) si vrea sa aiba o viata linistita.Fiica cea mare a lui tudor se drogheaza iar Eliza se duce la psiholog. Eliza era si fiica celui care a murit iar narcisa a fost acuzata ca ea la omorat si acest om era homosexual iar cand era eliza mai mica la surprins pe tacsu in pat cu un barbat si de aceea la si omorat ca ii era rusine.
Sper sa intelegi ceva din ce am scris.Acum s-a terminat primul sezon deci nu stiu cand incepe al doilea.
Deci in primul rand Cristian e un bulangiu la fel si nevasta-sa aia belitoare de ciocan si m-ai cam socat un pic la final cand ai adus vorba de nu stiu ce homosexual. 2010 era un an nebun n-am ce zice.
E un serial cu o fata"Narcisa" care vine d undeva d la tara la oras mai exact in Bucuresti acolo are norocul sa stea la o familie foarte bogata. Fata cea mare nu o suporta dar nici sora nevestei lui Tudor (care murise). Tudor se indragsoteste de Narcisa la fel si ea si se vor "cupla". Tudor are o firma.si mai multe chesty, recuosc ca nimic eu nu prea mauit la acest serial am vazut cateva episoade si am mia auzit ce s`a mai intamplat. E destul d fain serialul poti sa t uity(dar par`mi`se ca s-a terminat) Sper ca te-am ajutat:*
Yurisa întreabă: