La ora asta 8700 de oameni se gandesc la sex, 3400 au facut-o deja, 2400 urmeaza sa o faca, numai unul sta si se holbeaza la telefonul mobil.
'Hei iubire. Am prins metroul, in 20 min sunt acasa. Te iubeesc!' -e de dragoste?
Te echo de menos preiosa, que este que tengo enfrente es mui feo y huele mal. te ibesc, drago.
Nu am mesaje de dragoste in telefon, dar iti pot spune ca ultimul SMS primit a fost de la Vodafone. si ma mandresc cu asta
Primul si ultimul de altfel:,, TE IUBESC!,, de la sotul meu, acum 3 ani cand eu eram in Bulgaria ( a munca ), si el in Anglia ( tot la munca )... M-am topit de fericire, iti dai seama! De obicei vb. si suntem impreuna, f. rar mesaje...
"ce faci iubire? vrei sa ne vedem dupa ce termini orele? " nu prea am cine stie ce mesaje de amor prin tel
"Iubire, sa vi de la piata cu niste cartofi, sa facem o omleta cu cartofi. Te pup"
Ai facut lucruri pe care nu le-a facut nimeni pentru mine pana acum. te ador iubita mea si vreau sa ramanem impreuna toata viata
Daca iubirea mea s-ar masura, iti spun acum, dragul meu, ca te iubesc pina la cea mai indepartata stea din cea mai indepartata galaxie din cel mai indepartat univers, si inapoi, si tot asa de o infinitate de ori!