| LoquitaSeMutaInViataReala a întrebat:

Descrieti'mi va rog site'ul imvu.com (despre ce e el)

Răspuns Câştigător
| Strawberry89 a răspuns:

IMVU este un chat virtual.

Pesite, utilizatorii isi decoreaza homepage-ul cu stickere, introduc tot felul de coduri pentru a le face mai atractive... Exista magazinase in care alti utilizatori iti creeaza avatare si semnaturi fie pe credite, fie pe gratis... Exista designeri de pagini web, care lucreaza si ei fie pro bono, fie pe credite.

Pe messul lor, nu vorbesti doar cu prieteni, ci poti sa discuti si cu un necunoscut la intamplare. Poti sa intri in chatrooms, care nu sunt asa cum crezi tu probabil! Sunt cluburi, plaje, nave spatiale etc, in care dansezi, saruti, imbratisezi si ce mai vrei tu! (nu, nu sex, pentru sex ai nevoie de un permis!)

Avatarul ti-l poti crea ca sa iti semene perfect, sau il poti face sa arate asa cum ti-ai dori sa arati! Ii cumperi hainute, casute, animalute... Si cei care le creeaza sunt alti useri ca tine!

Iti poti face si un animalut de care ai grija in fiecare zi la fiecare 2h si primesti credite, pentru a face credite intri pe my homepage si dai sus la credits si earn si sunt mai multe metode, sper ca te-am ajutat, bafta si daca doresti sa-mi dai si fundita :*

4 răspunsuri:
| FloriiDirectioner a răspuns:

Pai...este un chat in care iti creezi un avatar si cu banii cu care ii acumultezi iti cumperi haine, exista tot felul de cluburi plaje.sunt mai multi jucatori care vorbesc cu prieteni, sau creeaza prieteni chiar relati, am avut jocul, dar m-am plictisit de el... Funda?

| BoierBibescu a răspuns:

E un chat online. mai bine spus. intri in chat ca persoana virtuala. te bagi in seama cu diverse persoane vb. dansezi. te plimbi, ii sarutzi. chestii din astea. e cool cat de cat.am mai folosit asemenea chat e prety cool

| irinaaa a răspuns:

Pai IMVU este un chat 3D, in care poti sa vb cu mai multi oameni din toate tarile. poti sa iti creezi propriul avatar si sa il imbraci si sa iti cumperi si casa.
E destul de frumos.merita sa iti faci cont :*^_^

| sweetkidd a răspuns:

Buna~~~~IMVU este ca un messinger 3D~~~`e super~~~~e ca si o alta viataXD...cu bani cu detoate.~~~in imvu poti sa iti faci prieteni~~~sis...beib~~~chiar si prieten~~~pot sa iti cumperi lucruri cu bani desigur~~~E super:*

Întrebări similare