Pai poate aluneca mouse'ul pe birou, cumpara un mause pad si vezi daca ti se mai inampla
Sigur e problema la calculator pe undeva. Ceva de genul am patit si la calculatorul de la scoala : chiar daca nu avea deloc mouse, cursorul cadea la vale de parca ar fi fost afectat de gravitatie. Era ciudat O. o
Poate e un virus mai puternic si a reusit cineva sa se conecteze pe calculatorul tau sau pur si simplu mouse-ul e de vina...succes:*
Si mie mi sa intampla
Gandeste-te daca pe mess ti-a trimis cineva ceva iar acel ceva nu ti s-a deschis adica nu mergea sau poate si sa mearga, acea persoana ti-a intrat in calc si vede absolut ce faci poate sa iti salveze virusi poate sa faca pe calcul tau tot ce doreste!
NEAPARAT reinstaleazati windowsul!
Eu sunt de parere ca un haker ti-a accesat calculatorul, ca si mie mi-s-a intamplat, in fata mea, mi-a sters toate pozele si filmele.
Am avut si eu o antamplare de genu pana cand imi faceam curat an camera si mouseul m-i-a cazut de pe birou direct pe podea de atunci nu mi sa mai antamplat.Ai grija sa nu fie fantoma lu' Elodia
Si prietenei mele i se intampa astamereu abia reuseste sa faca ceva
poate caculatoru e vechi sau are prea multe programe si de asta merge greu
ai putea sa rogi pe cineva sa iti reinstaleze wondowsu si o sa mearga