| мιcυтѕαααα a întrebat:

Desi pamantul este inconjurat de atat lume, ma simt singura mereu. Niciunul din clasa nu vrea sa fie prietenul meu pentru ca stiti... nu-s o frumusete. fetele nu vor sa imi fie prietene, sa ne cunoastem sa ne intelegem etc. Nu inteleg! Unde pot gasi un prieten adevarat? Care sa tina secrete, sa ma inteleaga, sa nu se uite la fizic? Exista astfel de om?

Răspuns Câştigător
| Tlbi a răspuns:

Dupa cum povestesti si o spui se observa usor ca ai complexe mari in ceea ce priveste faptul la cum areti. incearca sa scapi de aceste complexe, si sa te gandesti in alta parte cand vorbesti cu cineva. si da, exista oameni, chiar foarte multi care nu se uita la cum areti. trebuie doar sa le descoperi, tu! nu o sa fie usor, dar crezi ca merita?

7 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Exista astfel de oameni...dar sunt specimene rare, si la fel de retrase si indurerate ca si tine
. inceteaza sa cauti ...doar ramai cu speranta ca o sa vina candva cineva care sa te inteleaga si sa te aprecieze pentru ce esti cu adevarat...
Dar trebuie sa astepti mult pana sa dai de o astfel de persoana...

| Skylerx a răspuns:

Nu exista perfectiune. Practic, site-ul acesta este prietenul tau, noi suntem prietenii tai! In real... nu stiu ce sa zic, oamenii nu-s la fel. Unii sunt mai rai, altii mai buni.
Succes! (Daca totusi nu gasesti, iti dau id meu pe privat si putem deveni noi prietene bune, pe internet!).

| Klepto a răspuns:

Emilia vecina suceveanca tinerica,
Nu trebuie sa fi suparica,
Esti inca mititica,
Ai timp de prieten si iubiti, dati seama singurica.

Frumusetea este-n ochii privitorului,
Conteaza doar opinia autorului,
Totul tine de personalitate vecina mea suparata,
Nimeni n-a spus ca ii usor sa fi fata,
Conteaza si frumusetea exterioara,
Doar combinata cu cea interioara,
Cele doua merg impreuna,
Nu trebuie sa lasi nimic sa te rapuna.

Esti inca mica si necoapta,
Cand o sa mai cresti si o sa devii mai inteleapta,
O sa mergi singura pe calea cea dreapta,
Si o sa ai prieteni de care nimeni n-o sa poate sa te desparta.

Exista oameni de care vorbesti tu,
Pentru care conteaza ce-i pe dinauntru,
Daca-i cauti, o sa-i gasesti,
Si n-o sa te mai jignesti.

Frumusetea vine cu timpul,
Nu vine des ca anotimpul,
Incearca si fa-te placuta,
Altfel o sa ai o experienta neplacuta.

Nu trebuie sa fi frumusete,
Nici macar sa fi neam cu niste altete,
Trebuie doar sa fi naturala,
Si da o sansa lumii ca sa iasa din buimaceala,
O sa fi iubita, asta stiu sigur,
Pentru fetele dragute ca tine nu exista cuvantul "singur",
Cauta bine prietenii buni,
Si calmeaza-ti mintea de furtuni,
Totul o sa fie bine,
Iti spun din experienta,
Poate chiar o sa gasesti un prieten maine,
Stiu cat poate fi de greu in adolescenta.

Emilio, vecina de oras ce esti, mai lasa de la tine si invita si tu cateva prietene afara, poarta-te frumos, fi de ajutor si poate o sa te invite si ele mai tarziu pe tine.
Eu is urat, gras si prost si am prieteni, nu tine totul de aspect, doar de ce este in interior.

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Realizezi ca vorbesti despre prototipul prietenului perfect? Acela nu exista...dar vei invata cu timpul sa apreciezi prietenul de langa tine asa cum este, cu defecte cu calitati.Secretele ar trebui sa fie secrete sa nu trebuiasca sa le spui nimanui.
Hai sa-ti zic ceva.Eu acum sunt la liceu, iti dai seama ca e lume noua si chestii din astea.Eu ma inteleg bine cu toata lumea, dar nu voi avea poate niciodata prietenii chiar asa cum imi doresc eu.
Prietena mea cea mai buna este si sper ca va fi mereu fosta colega din 5-8, pe care acum ceva timp probabil nu o apreciam. Abia acum am invatat sa o apreciez asa cum era ea si imi pare rau,pentru ca am facut niste greseli pe care ma bucur nespus ca le-am reparat.
Si iti mai zic ceva, daca tot vorbeai de secrete, si in 5 8 cum eram eu mai copil mai asa, aveam o problema stii.Na,ce sa faci.Acum nu simt dorinta de a impartasi cu nimeni nimic.
Cam asa este totul.
Ca spui de fizic.Deja vad ca nu esti multumita de el.Cum se poate asta? Trebuie sa fii multumita asa cum esti, degeaba esti frumoasa daca esti proasta uite.Si nu exista oameni urati dupa parerea mea, totul consta in ceea ce lasam sa se vada. Daca ne credem urati, va si ceva spiritual care va raspandi aceasta senzatie.
Nu te mai complexa!

| FericituIndragostit a răspuns:

Sal
Deci lumea asta nu e perfecta, numai incerca sa cauti perfectiunea multumeste cu ce ai si ce este.
Nu cred ca omanei nu vor sa te cunoasca, cred ca fustrarea sau dorinta disperata de a te integra iau indepartat -Daca asta e cazu stai chill nu are rost sa fi prietena cu toti nu merita o sa vezi ca o sa te imprietenesti cu oamnei care chiar sunt pentru tine nu doar pentru a avea un nou prieten in lista de mess.
Daca chiar fizicu tau ii inpinge departe (putin probabil ) stai relaxata mai puneti la punct viata si o sa vezi ca o sa iti faci prieteni mai valorosi prin faptul ca esti o persoana activa fizic social.
Din NLP. Realatile ni le facem prin modu in care gandim si ne conportam.
IN niciun caz cum aratam.
Pace. oo! o

| qpattyx3 a răspuns:

Eh, E GREU SA GASESTI O ASTFEL DE PERSOANA!
Dar eu nu imi aleg prietenii dupa aspectul fizic.ci dupa cum se comporta ei cu mine in general.iar despre iubiti conteaza putin si aspectul fizic... Apropo care este numele tau intreg? Poate te cunosc.din vedere
Pa, pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai vazut cum se cauta pasarile? prin glas, prin penaj, prin zbor si miscari.asa si oamenii.si inca oamenii mai usor findca gandesc.se vopsesc,se prefac,mint, inseala, si au mijloace mult mai multe decat pasarile.deci; cauta si vei gasi.